Kiosken

Öppen dagligen mellan kl 11 och 15

Bredvid nionde hålets green finns en trevlig liten kiosk där man kan köpa lättare förtäring. Vi har en varuautomat med dricka, godis, nötter, chips mm.
I kiosken kan du köpa bl a kaffe och te, varm korv och hamburgare.
Kortbetalning gäller i automaten och övrigt betalas med swish. Dricksvatten finns.

Ansvarig för varuautomaten är klubben gnm Helena Eriksson och Mattias Gustafsson (ggusten@hotmail.com)
Ansvarig för kiosken är restaurangen gnm Stefan Smielkiewicz (stefan.smielkiewicz)

Skingame

Flen Skins Game på Discovery

Nu finns ett sammandrag från tävlingen på Discovery+. Programmet är nära en timme långt och kan ses om du har ett abonnemang på Discovery+.

Ordförandebrev juli 2022

Hej alla glada golfare, ja ni andra också givetvis. Nu har värmen slagit klorna i oss och vår golfbana.  Tidigare regn och nu värme har

Banchefen förklarar…

Hej allesammans! Här kommer en sammanställning svar på frågor som jag förstått dykt upp från medlemmar och styrelse. Det första jag gärna vill klargöra är

Blandved från trädfällning runt banan

Blandved till salu

Passa på – det finns blandved till salu. Bra pris och hemkörning om du saknar egen kärra.