Ta med husvagnen eller husbilen till Flens GK

Vi erbjuder platser med el för uppställning av husvagnar och husbilar. Husvagns- och husbilsgäster har också tillgång till klubbens omklädningsrum med dusch och WC.

För mer information och bokning kontakta receptionen på 0157-157 70.

Flens Golfklubb samarbetar med flera hotell och andra boendeanläggningar i golfbanans närhet. Läs mer på länkarna nedan om du vill boka golfpaket eller vill se över olika övernattningsmöjligheter.

Hedenlunda slott

Hedenlunda Slott ligger naturskönt i Vadsbro socken, mitt i Sörmland. Gården har en spännande historia med anor från 1000-talet.

Hotel Malmköping

Ligger ostört på en höjd mitt i Malmköping, omgiven av vacker natur och med en härlig utsikt.

Hotel Statt Katrineholm

I centrala Katrineholm – endast 50 meter från järnvägsstationen.

Plevnagården

Hotell i historisk byggnad i kulturrika Malmköping.

Svenhem Gård Bed&Breakfast

Är en liten idyll mellan Vadsbro och Blacksta nära Flen.

Medlemsträning 2021

Medlemsträning på Flens Golfklubb Träning med er Pro Johan Thorell under säsongen. Träningarna är på måndagar kl: 11.00, onsdagar kl: 20.00 och lördagar kl: 14.00

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.