Pro

Behöver du ta en golflektion? Då ska du vända dig till vår pro – Johan Thorell.

Johan har mångårig erfarenhet från arbete på Flens Golfklubb och känner banan extremt väl. Oavsett om du har högt eller lågt handicap är vår pro beredd att hjälpa dig i allt som rör din golf. Johan anordnar och ansvarar över medlemsträningar, juniorträningar, Golfskoj och Golfäventyret.

Det går även att boka privatlektion, spellektion på banan eller varför inte företagsgolf eller andra evenemang.

Och glöm inte: Hos Johan kan du träna i Flens enda golfsimulator. Ring och boka tid.

Information och kontakt:

Johan Thorell
Sommartid 073-807 81 08 Vintertid 0157-10069 Mail: johan.thorell.golf@gmail.com

Björkved till salu!

Nu finns det fin björkved till salu, kluven i nov – dec. så ej helt torr.  600kr/ kubik  50kr/ säck 40 L  Hemkörning och avlastning

Nu startar Inomhusträningen igen!

Onsdagen den 12 januari kl. 9-11kör vi igång inomhusträningen igen. Alla är välkomna! Vi tränar balans, styrka och rörlighet med Lena och teknikträning med Johan.

Julkampanj på golfhäftet

Nu kan du köpa golfhäftet direkt av oss här på webben. Du kan välja att hämta ut det i receptionen eller få det hemskickat. Om du

Nu är vår Vintergolfbana öppen!

Nu är vår Vintergolfbana öppen! Första tillfälliga tee ligger nedanför första ordinarie tee, och där står allt vad som gäller nu så vi inte gör