Behöver du ta en golflektion?

Johan Thorell

Då ska du vända dig till vår pro – Johan Thorell.

Johan har mångårig erfarenhet av Flens Golfklubb både på och utanför banan och kan banan extremt väl. Oavsett om du har högt eller lågt handicap är vår pro beredd att hjälpa dig i allt som rör din golf.

Johan anordnar och ansvarar över nybörjarkurs, medlemsträningar, juniorträningar, Golfskoj och Golfäventyret.
Det går även att boka privatlektion, spellektion på banan eller varför inte företagsgolf eller andra evenemang.

Och glöm inte: Hos Johan kan du träna i Flens enda golfsimulator. Ring och boka tid 0157-100 69 eller gå in på www.jtgdventure.se

Information och kontakt:

Johan Thorell
Sommartid 073-807 81 08 Vintertid 0157-10069 Mail: johan.thorell.golf@gmail.com

Skingame

Skingame blev succé

–En underbart härlig tävling!
Torbjörn Jonsson, ordförande i Flens GK, öser beröm över Flen Skingame. Trots åska och regn genomfördes den första proffstävlingen på Norrtorp perfekt.

Ordförandebrev juli 2022

Hej alla glada golfare, ja ni andra också givetvis. Nu har värmen slagit klorna i oss och vår golfbana.  Tidigare regn och nu värme har

Banchefen förklarar…

Hej allesammans! Här kommer en sammanställning svar på frågor som jag förstått dykt upp från medlemmar och styrelse. Det första jag gärna vill klargöra är

Blandved från trädfällning runt banan

Blandved till salu

Passa på – det finns blandved till salu. Bra pris och hemkörning om du saknar egen kärra.