Restaurangen

– Nu tar vi nya tag. Den här säsongen hoppas jag vi får ses utan pandemier men med ett gott humör.
Det säger Stefan Smielkiewics, krögare på Flens GKs golfrestaurang.

Än har gräset på fairway nätt och jämt börjat spira men i restaurangen är det full fart. Utrustningen har fräschats upp, borden står på regelmässigt coronaavstånd och doften av nylagat smyger sig frestande i väg mot 18e green.

–Ja, vi fungerar som det 19e hålet och jag hoppas både våra fasta medlemmar och alla greenfeegäster ska känna sig välkomna, säger Stefan.

Menyn kommer i år att till stor del bestå av husmanskost men en och annan överraskning kommer att leta sig in bland köttbullar, raggmunk och panerad torsk.

–Vi får se vad kocken får inspiration till. Det gäller bara att hålla utkik här på hemsidan eller på vår Facebook-sida nästa gång ni planerar en runda på banan.

Stefan har en diger köksbakgrund som köksmästare, restauranglärare och krögare på ett oändligt antal hotell, äldreboenden och toppkrogar både i Stockholm och utomlands de senaste 16 åren. För ett år sedan kände han att det nu var dags att ta sig an något ”eget”, att få bygga upp en rörelse helt på egen hand.

– Och då blev det en golfrestaurang – underbart! Här är en mysig miljö, jag jobbar på mina egna villkor och det är en ny infallsvinkel för mig. Dessutom det roligaste jag kan tänka mig.

– Och när sedan coronan är passerad så lovar jag att det ska bli än mer fart här. Kanske med lite grillkvällar och andra mysigheter, säger Stefan.

Besök gärna vår facebooksida för det allra senaste. För att boka bord, ring till Stefan Smielkiewicz, 0735-827152.

Veckans lunchmeny

Dela:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på pinterest
Pinterest
Dela på linkedin
LinkedIn
Mer

Relaterade Inlägg

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.

Damgolfen startar 25-26 april

På söndag den 25/4 och måndag den 26/4 startar damgolfen. Vi kommer att ha möjlighet att väljaom vi vill spela söndag eller måndag på grund