Restaurangen

– Nu tar vi nya tag. Den här säsongen hoppas jag vi får ses utan pandemier men med ett gott humör.
Det säger Stefan Smielkiewics, krögare på Flens GKs golfrestaurang.

Än har gräset på fairway nätt och jämt börjat spira men i restaurangen är det full fart. Utrustningen har fräschats upp, borden står på regelmässigt coronaavstånd och doften av nylagat smyger sig frestande i väg mot 18e green.

–Ja, vi fungerar som det 19e hålet och jag hoppas både våra fasta medlemmar och alla greenfeegäster ska känna sig välkomna, säger Stefan.

Menyn kommer i år att till stor del bestå av husmanskost men en och annan överraskning kommer att leta sig in bland köttbullar, raggmunk och panerad torsk.

–Vi får se vad kocken får inspiration till. Det gäller bara att hålla utkik här på hemsidan eller på vår Facebook-sida nästa gång ni planerar en runda på banan.

Stefan har en diger köksbakgrund som köksmästare, restauranglärare och krögare på ett oändligt antal hotell, äldreboenden och toppkrogar både i Stockholm och utomlands de senaste 16 åren. För ett år sedan kände han att det nu var dags att ta sig an något ”eget”, att få bygga upp en rörelse helt på egen hand.

– Och då blev det en golfrestaurang – underbart! Här är en mysig miljö, jag jobbar på mina egna villkor och det är en ny infallsvinkel för mig. Dessutom det roligaste jag kan tänka mig.

– Och när sedan coronan är passerad så lovar jag att det ska bli än mer fart här. Kanske med lite grillkvällar och andra mysigheter, säger Stefan.

Besök gärna vår facebooksida för det allra senaste. För att boka bord, ring till Stefan Smielkiewicz, 0735-827152.

Veckans lunchmeny

Dela:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på pinterest
Pinterest
Dela på linkedin
LinkedIn
Mer

Relaterade Inlägg

Björkved till salu!

Nu finns det fin björkved till salu, kluven i nov – dec. så ej helt torr.  600kr/ kubik  50kr/ säck 40 L  Hemkörning och avlastning

Nu startar Inomhusträningen igen!

Onsdagen den 12 januari kl. 9-11kör vi igång inomhusträningen igen. Alla är välkomna! Vi tränar balans, styrka och rörlighet med Lena och teknikträning med Johan.

Vinteruppdatering banan!

Hej allesammans! Julledigheten närmar sig i vanlig ordning med snabba steg. Vinterkylan överraskade oss tidigt i år och länge trodde jag den skulle hålla i

Ordförandebrev November

Jodå, det är mycket som händer hos oss på Norrtorp trots att golfsäsongen är över! Först har vi JULMARKNAD lördagen den 27 november kl. 11

Julkampanj på golfhäftet

Nu kan du köpa golfhäftet direkt av oss här på webben. Du kan välja att hämta ut det i receptionen eller få det hemskickat. Om du