Banan stängd!

Precis som rubriken beskriver så är banan stängd, fortfarande.

Ändå så får jag idag (tis 8/11) se dessa märken på vissa greener!

Att banan är stängd gäller inte bara vissa utan ALLA! De enda som är tillåtna att gå in på greenerna just nu är banpersonal, så den/de som gjorde det idag bör sluta med det omedelbart. Vi har redan en hel del svampskador på vissa greener, att då trampa runt på greenerna och kanske sprida svampen till andra ställen är bara extremt onödigt.

Vi stänger inte banan för skoj skull utan för att försöka så gott vi kan att hålla våra greener starka nog att klara vintern och att nästa säsong kunna öppna upp banan med så minimalt med skador som möjligt. Låt oss då följa de regler som finns och spela endast på den uppsatta vinterbana som finns.

 

Tack!

Banchef

Andreas Manninen