Greenfee

Vi erbjuder två greenfeealternativ, 18 hål eller 10 hål. Du kan betala med swish (se nedan) kort, eller kontant i kuvert med namn och Golf-id i svarta lådan vid receptionen. Meddela alltid personal muntligen eller via mobil om du betalar utan att komma in i klubbhuset.

KategoriMån – TorFre – Sön & Helgdag
18 hål, Senior420 SEK500 SEK
18 hål, Junior210 SEK250 SEK
10 hål, Senior240 SEK280 SEK
10 hål, Junior120 SEK140 SEK

Skingame

Skingame blev succé

–En underbart härlig tävling!
Torbjörn Jonsson, ordförande i Flens GK, öser beröm över Flen Skingame. Trots åska och regn genomfördes den första proffstävlingen på Norrtorp perfekt.

Ordförandebrev juli 2022

Hej alla glada golfare, ja ni andra också givetvis. Nu har värmen slagit klorna i oss och vår golfbana.  Tidigare regn och nu värme har

Banchefen förklarar…

Hej allesammans! Här kommer en sammanställning svar på frågor som jag förstått dykt upp från medlemmar och styrelse. Det första jag gärna vill klargöra är

Blandved från trädfällning runt banan

Blandved till salu

Passa på – det finns blandved till salu. Bra pris och hemkörning om du saknar egen kärra.