Violslaget i utmanande vind

Damtävlingen Violslaget blev starten på Flens golfvecka. Nytt för i år var att Friskis och Svettis stod för uppvärmningen till bra musik. Vi önskar dem välkomna tillbaka nästa år då uppvärmningen var mycket uppskattad av damerna.

Femtio damer tog sin an de riktigt utmanande vindarna och spelade sig ändå till riktigt fina resultat. Grattis till A-klassens vinnare Mia Sellgren-Boström -3, Agnetha Wagneryd -3, Ingrid Lindström Vingåkers Gk -3. B-klassen vanns av Annika Norèn +1, Birgitta Heinig +3, Ann-Mari Björck +6

Nu ser vi fram emot Violdagen den 3 augusti. Mer info på hemsidan.

Ordförandebrev september 2022

Halva september har passerats. So what? Banan är i högform så missa inte chansen att få en riktigt skön golfrunda innan det är dags för vintergolf. skriver ordförande Torbjörn Jonsson i sitt septemberbrev.

Banan öppen igen

I dag, måndag, är banan öppen igen. Vattnet efter söndagens ihållande regn är nu borta. Men fortfarande kan en del bunkrar vara vattenfyllda. Välkomna ut!