Violdagen – succé i repris!

Agneta och Lilian hälsade alla välkomna till 2016 års Violdag. En strålande solskensdag som inleddes på övningsgreenen med en puttningstävling i lag över 18 hål. Därefter fick lagen försöka svara på en riktigt klurig frågesport. Efter lunchen startade lagtävlingen ”Violbollen – rosa bollen”, efter samma koncept som förra året. Nio deltagande lag om tre damer i varje. Agneta W vann med Birgitta H och Marie J-B. Tvåa kom Christina E  med Margret H och Annicka N. Trea blev Mia S, Inger M och Marie J.

Vi gratulerar pristagarna och framför ett särskilt tack till Agneta och Lilian för utmärkt genomfört arrangemang.

Hej golfare!

Innan du bestämmer vilken typ av medlem du ska vara i år så vill vi göra lite reklam för Sörmlandsswingen och berätta om vårt samarbete

Kallelse till årsmöte 2022 för Flens GK

Medlemmarna i Flens Golfklubb kallas härmed till ordinarie årsmöte iSkjortan, Lilla Manschetten, Drottninggatan 24 lördag den 28 januari kl. 11.00 Utöver sedvanliga årsmötesagendan kommer vår