Violdagen har kommit till Flens GK för att stanna

Violdagen blev en klar succé med roliga lagtävlingar i strålande sol. Trettiotre damer som tävlade i lag om tre.

Först en puttningstävling på övningsgreenen som gick över ”18 hål” där det naturligtvis gällde att få så få slag som möjligt. Efter det en riktigt klurig tipspromenad med tolv frågor om nästan allt utom golf.

Efter en god lunch på restaurangen var det dags för lagen att spela lagspel över 18 hål. Reglerna för lagspelet var att varje lag fick en rosa boll märkt med lagets namn (violnamn). Den rosa bollen skulle cirkulera i laget och spelas av en spelare på vart tredje hål. Detta resultat låg sedan till grund för lagspelet. Slog laget bort rosa bollen var man ute ur lagtävlingen. Deltagarna spelade också individuellt för Måndagsgolfen.

Vinnande lag ”Åkerviolerna”: Birgitta H, Gunilla H, Gunila B, på andra plats ”Hornviolerna”: Birgitta L, Annica K, Agneta W, på tredje plats ”Luktviolerna”: Inger M, Outi E, Birgitta A.

Ett speciellt tack till arrangörerna Agnetha Wagneryd, Mia Sellgren och Lilian Frisk för mycket trevligt arrangemang.

Ordförandebrev september 2022

Halva september har passerats. So what? Banan är i högform så missa inte chansen att få en riktigt skön golfrunda innan det är dags för vintergolf. skriver ordförande Torbjörn Jonsson i sitt septemberbrev.

Banan öppen igen

I dag, måndag, är banan öppen igen. Vattnet efter söndagens ihållande regn är nu borta. Men fortfarande kan en del bunkrar vara vattenfyllda. Välkomna ut!