Violdagen har kommit till Flens GK för att stanna

Violdagen blev en klar succé med roliga lagtävlingar i strålande sol. Trettiotre damer som tävlade i lag om tre.

Först en puttningstävling på övningsgreenen som gick över ”18 hål” där det naturligtvis gällde att få så få slag som möjligt. Efter det en riktigt klurig tipspromenad med tolv frågor om nästan allt utom golf.

Efter en god lunch på restaurangen var det dags för lagen att spela lagspel över 18 hål. Reglerna för lagspelet var att varje lag fick en rosa boll märkt med lagets namn (violnamn). Den rosa bollen skulle cirkulera i laget och spelas av en spelare på vart tredje hål. Detta resultat låg sedan till grund för lagspelet. Slog laget bort rosa bollen var man ute ur lagtävlingen. Deltagarna spelade också individuellt för Måndagsgolfen.

Vinnande lag ”Åkerviolerna”: Birgitta H, Gunilla H, Gunila B, på andra plats ”Hornviolerna”: Birgitta L, Annica K, Agneta W, på tredje plats ”Luktviolerna”: Inger M, Outi E, Birgitta A.

Ett speciellt tack till arrangörerna Agnetha Wagneryd, Mia Sellgren och Lilian Frisk för mycket trevligt arrangemang.

Dela:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fler inlägg

Relaterat

Tävlingskalender

Här kommer 2023 års uppdaterade tävlingskalender.
Välkomna med era anmälningar.
De sitter även som anslag i klubbhuset.

Medlemskap 2023

Vi känner att trivseln bland både medlemmar och gäster är stor hos oss och vi hoppas och tror att det beror på en både vänlig och

Dressning greener

Imorgon eftermiddag (onsdag 3/5) kommer greenerna få sig en sanddressning. Så fort vi har borstat ner sanden så kommer det inte att märkas särskilt mycket.