Violdagen har kommit till Flens GK för att stanna

Violdagen blev en klar succé med roliga lagtävlingar i strålande sol.

Violdagen blev en klar succé med roliga lagtävlingar i strålande sol. Trettiotre damer som tävlade i lag om tre.

Först en puttningstävling på övningsgreenen som gick över ”18 hål” där det naturligtvis gällde att få så få slag som möjligt. Efter det en riktigt klurig tipspromenad med tolv frågor om nästan allt utom golf.

Efter en god lunch på restaurangen var det dags för lagen att spela lagspel över 18 hål. Reglerna för lagspelet var att varje lag fick en rosa boll märkt med lagets namn (violnamn). Den rosa bollen skulle cirkulera i laget och spelas av en spelare på vart tredje hål. Detta resultat låg sedan till grund för lagspelet. Slog laget bort rosa bollen var man ute ur lagtävlingen. Deltagarna spelade också individuellt för Måndagsgolfen.

Vinnande lag ”Åkerviolerna”: Birgitta H, Gunilla H, Gunila B, på andra plats ”Hornviolerna”: Birgitta L, Annica K, Agneta W, på tredje plats ”Luktviolerna”: Inger M, Outi E, Birgitta A.

Ett speciellt tack till arrangörerna Agnetha Wagneryd, Mia Sellgren och Lilian Frisk för mycket trevligt arrangemang.

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.