Viktig information med anledning av Covid-19

Du är välkommen in i klubbhuset men tänk på att hålla minst en meters avstånd till andra.

Tänk på att undvika besök på klubben om du känner något symptom av sjukdom samt anmäl om du blivit sjuk strax efter besök på golfklubben.

Vid spel

• Lämna flaggan kvar i hålet (obligatoriskt!)
  • Hålkopparna har en lägre höjd för att underlätta upptagande av bollen
  • Scorekort – För egen score och stäm muntligen av er score med medspelare.

Gruppbokningar

Efter samråd med företrädare för Svenska golfförbundet har vi beslutat att följande gäller vid Flens Golfklubb:

Gruppbokningar kan ske med vissa förbehåll. Bokningarna görs alltid genom kansli/reception. Innan underlaget för bokning överlämnas/meddelas ska den som är ansvarig för gruppens bokning ha kommunicerat med berörda hur bollarna sätts ihop och fått ett godkännande av samtliga. Naturligtvis gäller detta sällskapsspel då tävlingsspel inte är tillåtet. Personligt ansvar gäller och alla måste själva ta ställning till vem man under rådande omständigheter vill spela tillsammans med eller om man vill avstå.

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.

Damgolfen startar 25-26 april

På söndag den 25/4 och måndag den 26/4 startar damgolfen. Vi kommer att ha möjlighet att väljaom vi vill spela söndag eller måndag på grund

Ordförandebrev april 2021

Nu har vi hela säsongen framför oss och det känns väldigt bra! Men smolk i bägaren är det förstås med den envisa pandemin som fortfarande