Välkomna till damupptakt 1 maj

Den första maj är det säsongsupptakt för damgolfen.

Pro Johan Thorell leder träningen och informerar om hur säsongen kommer att se ut.

På grund av covid-19 sker träningen i grupper med åtta personer i varje. Första gruppen börjar klockan 13 och träningen pågår en timme.

Innehåll: Genomgång av puttning och chippning

• Fyra puttstationer på green.
  • Chippstationer runt övningsgreen.
  • Median – tre bollar slås från olika lägen, den bästa och den sämsta bollen tas bort. Spel 1 mot 1. Närmast hål vinner.

Första gruppen samlas klockan 12.50 vid övningsgreenen. Andra gruppen klockan 13.50 och tredje gruppen klockan 14.50.

Pris: 100 kronor per person. Anmälan görs till Lena Hagelberg (tid för spel och lunch).

Lunch serveras till självkostnadspris innan träningen.

Medlemsträning 2021

Medlemsträning på Flens Golfklubb Träning med er Pro Johan Thorell under säsongen. Träningarna är på måndagar kl: 11.00, onsdagar kl: 20.00 och lördagar kl: 14.00

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.