Välkomna till damupptakt 1 maj

Den första maj är det säsongsupptakt för damgolfen.

Pro Johan Thorell leder träningen och informerar om hur säsongen kommer att se ut.

På grund av covid-19 sker träningen i grupper med åtta personer i varje. Första gruppen börjar klockan 13 och träningen pågår en timme.

Innehåll: Genomgång av puttning och chippning

• Fyra puttstationer på green.
  • Chippstationer runt övningsgreen.
  • Median – tre bollar slås från olika lägen, den bästa och den sämsta bollen tas bort. Spel 1 mot 1. Närmast hål vinner.

Första gruppen samlas klockan 12.50 vid övningsgreenen. Andra gruppen klockan 13.50 och tredje gruppen klockan 14.50.

Pris: 100 kronor per person. Anmälan görs till Lena Hagelberg (tid för spel och lunch).

Lunch serveras till självkostnadspris innan träningen.

Hej golfare!

Innan du bestämmer vilken typ av medlem du ska vara i år så vill vi göra lite reklam för Sörmlandsswingen och berätta om vårt samarbete

Kallelse till årsmöte 2022 för Flens GK

Medlemmarna i Flens Golfklubb kallas härmed till ordinarie årsmöte iSkjortan, Lilla Manschetten, Drottninggatan 24 lördag den 28 januari kl. 11.00 Utöver sedvanliga årsmötesagendan kommer vår