Välkommen till damernas måndagsgolf 2014

Vi spelar måndagar 9 hål till och med den 19 maj. Mellan 26 maj och 11 augusti spelar vi 18 hål. Resten av hösten spelar vi 9 hål till och med den 22 september.

9/6, 11/8 och 15/9 spelar vi matchspel

Närmast hål: Hål 6 när vi spelar 9 hål och hål 12 när vi spelar 18 hål.

Vi spelar i år i två klasser, se separat spelschema.

A-klass: Hcp 0 – 25,7       B-klass: Hcp 25,8 – 36+

Du spelar i samma hcp-klass under hela säsongen oavsett om du sänker eller höjer dig över gränsen. Anmäl dig hemifrån via golf.se senast kl.18 dagen innan. Vill du starta sent, anmäl dig sent. Bollarna sätts ihop enligt anmälningslistan. Det går att komma oanmäld, du får då gå i de sista bollarna. Scorekorten förs enligt reglerna. Betalning och inlämning av scorekort sker på kansliet. De åtta bästa resultaten räknas i respektive klass. Vill du inte delta i tävlingen utan bara vara med och spela är du välkommen att starta efter tävlingsdeltagarna.

Startavgift 40 kr betalas före start, varav 10 kr går till avslutningstävlingen.

Vinstfördelning i respektive klass

Första plats 40 %, andra plats 20 % och tredje plats 20 % av startavgiften. Närmast hål 20 % av startavgiften.

Poängfördelning 1:a plats 7p, 2:a plats 5p, 3:e plats 4 p, 4:e plats  3p, 5:e plats 2p och 6:e plats 1p.

Myrstacken  För varje start i måndagsgolfen erhåller man en lott. På avslutningen den 22 september lottas ”flitpriser” ut på lotterna.

Finalspel  De 6 främsta i varje klass går till slutspel den 27 september 2014. Finalen spelas i respektive A- och B-klass.

Dela:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på pinterest
Pinterest
Dela på linkedin
LinkedIn
Fler inlägg

Relaterat

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.