Välbesökt upptaktsmöte för damerna

Vid upptaktsmötet den 4 april var det stor uppslutning från Flens golfdamer som ville ha mer information om kommande aktiviteter under 2016.

Efter mingel och kaffe/macka informerade Damkommitténs ordförande Mia Sellgren om spelschemat för Måndagsgolfen och de ändrade reglerna, se länkar ”Spelschema Måndagsgolfen” och ”Regler för Måndagsgolfen”. Mia berättade också om träningsdag den 1 maj med klubbens pro Jim Anderson.

Den 1 augusti återkommer fjolårets succé Violdagen. En heldag på banan med puttningstävling, gemensam lunch och som avslutning en lagtävling över 18 hål.

Nytt för i år är också att Drömrundans resultat kan noteras även från anmälda sällskapsrundor och inte bara från Måndagsgolfen.

Mia visade upp de nyinköpta vandringspriserna som kommer att delas ut som första pris i Måndagsgolfens A- och B-klass.

Agneta Wagneryd informerade om damernas seriespel. Mer info har gått ut via mejl till alla damer och information finns också på hemsidan.

Inger Martinsson informerade om att Handelsbanken Cup i år administreras via Tävlingskommittén och kommer att spelas med ett nytt upplägg.

Klubbens ordförande Monica Falk informerade om vad som händer i klubben och kring banan.

Mötet avslutades med vinstutdelning för Handelsbankens Ladys Cup 2015 som vanns av Outi Eklöf och Bibbi Andersson på andra plats.Vinsten för flest Birdies, där Mia Sellgren vann första pris och den lottade vinsten gick till Agneta Wagneryd.

Björkved till salu!

Nu finns det fin björkved till salu, kluven i nov – dec. så ej helt torr.  600kr/ kubik  50kr/ säck 40 L  Hemkörning och avlastning

Nu startar Inomhusträningen igen!

Onsdagen den 12 januari kl. 9-11kör vi igång inomhusträningen igen. Alla är välkomna! Vi tränar balans, styrka och rörlighet med Lena och teknikträning med Johan.

Vinteruppdatering banan!

Hej allesammans! Julledigheten närmar sig i vanlig ordning med snabba steg. Vinterkylan överraskade oss tidigt i år och länge trodde jag den skulle hålla i

Ordförandebrev November

Jodå, det är mycket som händer hos oss på Norrtorp trots att golfsäsongen är över! Först har vi JULMARKNAD lördagen den 27 november kl. 11