Välbesökt upptaktsmöte för damerna

Vid upptaktsmötet den 4 april var det stor uppslutning från Flens golfdamer som ville ha mer information om kommande aktiviteter under 2016.

Efter mingel och kaffe/macka informerade Damkommitténs ordförande Mia Sellgren om spelschemat för Måndagsgolfen och de ändrade reglerna, se länkar ”Spelschema Måndagsgolfen” och ”Regler för Måndagsgolfen”. Mia berättade också om träningsdag den 1 maj med klubbens pro Jim Anderson.

Den 1 augusti återkommer fjolårets succé Violdagen. En heldag på banan med puttningstävling, gemensam lunch och som avslutning en lagtävling över 18 hål.

Nytt för i år är också att Drömrundans resultat kan noteras även från anmälda sällskapsrundor och inte bara från Måndagsgolfen.

Mia visade upp de nyinköpta vandringspriserna som kommer att delas ut som första pris i Måndagsgolfens A- och B-klass.

Agneta Wagneryd informerade om damernas seriespel. Mer info har gått ut via mejl till alla damer och information finns också på hemsidan.

Inger Martinsson informerade om att Handelsbanken Cup i år administreras via Tävlingskommittén och kommer att spelas med ett nytt upplägg.

Klubbens ordförande Monica Falk informerade om vad som händer i klubben och kring banan.

Mötet avslutades med vinstutdelning för Handelsbankens Ladys Cup 2015 som vanns av Outi Eklöf och Bibbi Andersson på andra plats.Vinsten för flest Birdies, där Mia Sellgren vann första pris och den lottade vinsten gick till Agneta Wagneryd.

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.