Upptaktsmöte för damgolfen

Nya och gamla medlemmar inbjudes till Flens golfdamers upptaktsmöte!

Måndagen den 8/4 kl.18.00 träffas vi i matsalen på BCPW högstadieskolan i Flen.

Entré: 50 kronor, utlottning på entrénumret

Vi serverar te/kaffe och smörgås. Information om våra kommande aktiviteter under 2019, så tag med dig almanackan! Det blir prisutdelningar för fjolårets tävlingar och lotterier.

Håll koll på vår hemsida: www.flensgk.se, gå in under klubb och klicka dig vidare till damer. Där kommer information att finnas.

Hör gärna av dig om egna idéer och förslag inför årets säsong.

Anmäl dig senast torsdag den 26 mars till kansliet
E-post: info@flensgk.se  eller  0157/157 70. Du kan även anmäla dig på messenger.

Välkomna önskar Damkommittén!

Björkved till salu!

Nu finns det fin björkved till salu, kluven i nov – dec. så ej helt torr.  600kr/ kubik  50kr/ säck 40 L  Hemkörning och avlastning

Nu startar Inomhusträningen igen!

Onsdagen den 12 januari kl. 9-11kör vi igång inomhusträningen igen. Alla är välkomna! Vi tränar balans, styrka och rörlighet med Lena och teknikträning med Johan.

Vinteruppdatering banan!

Hej allesammans! Julledigheten närmar sig i vanlig ordning med snabba steg. Vinterkylan överraskade oss tidigt i år och länge trodde jag den skulle hålla i

Ordförandebrev November

Jodå, det är mycket som händer hos oss på Norrtorp trots att golfsäsongen är över! Först har vi JULMARKNAD lördagen den 27 november kl. 11