Upptaktsmöte för damgolfen

Nya och gamla medlemmar inbjudes till Flens golfdamers upptaktsmöte!

Måndagen den 8/4 kl.18.00 träffas vi i matsalen på BCPW högstadieskolan i Flen.

Entré: 50 kronor, utlottning på entrénumret

Vi serverar te/kaffe och smörgås. Information om våra kommande aktiviteter under 2019, så tag med dig almanackan! Det blir prisutdelningar för fjolårets tävlingar och lotterier.

Håll koll på vår hemsida: www.flensgk.se, gå in under klubb och klicka dig vidare till damer. Där kommer information att finnas.

Hör gärna av dig om egna idéer och förslag inför årets säsong.

Anmäl dig senast torsdag den 26 mars till kansliet
E-post: info@flensgk.se  eller  0157/157 70. Du kan även anmäla dig på messenger.

Välkomna önskar Damkommittén!

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.