Medlemsträning: Upplägg och schema

Under säsongen kommer medlemmarna i Flens GK att inbjudas till momentträning. Anmäl dig och stärkt ditt spel.

Vanlig medlemsträning
Så här ser månadsschemat ut. Tider kan ändras vid dåligt väder och andra oväntade orsaker. Det kan förekomma kvällstider och då informeras detta på klubbhusets anslagstavla och Facebook.

Datum och tider
Datum Dag Tid Pass

2 majMåndag13.00-14.00Chippning, olika klubbval och längdkontroll
3 majTisdag10.00-11.00Chippning, olika klubbval och längdkontroll
9 majMåndag13.00-14.00Pitch, längdkontroll från olika lägen (bunker)
10 majTisdag10.00-11.00Pitch, längdkontroll från olika lägen (bunker)
16 majMåndag13.00-14.00Järnslag på rangen, Grepp, uppställning och sikte.
17 majTisdag10.00-11.00Järnslag på rangen, Grepp, uppställning och sikte.
23 majMåndag13.00-14.00Driver på rangen, uppställning och mer längd.
24 majTisdag10.00-11.00Driver på rangen, uppställning och mer längd.
30 majMåndag13.00-14.00Puttning med olika stationer, sikte och längdkontroll.
31 majTisdag10.00-11.00Puttning med olika stationer, sikte och längdkontroll.

Det går att anmäla sig till dessa tider via anslagstavlan i klubbhuset, alternativt info@flensgk.se eller 0157-15770.

Chipträning (chip en putt)
Fokus på närspelet, hitta en bra bollträff. Använda olika klubbor i olika situationer. Längdkontroll och spelstrategi.

Pitch- och bunkerträning
Wedgeslag/halvslag att få kontroll på rörelsen och bladet med försvingsprinciperna (grepp, uppställning och sikte). Få bort rädslan i bunkern.

Puttning olika stationer
Stationsträning med längdkänsla och sikte som fokus. Att hitta en bra uppställning till bollen som ger en bra puttpendel och bättre bollträff.

Svingträning/rangen järn/metalwoods
Vi slår fulla slag med järn och metalwoods. Vi går igenom grepp, uppställning och sikte.

Svingträning/rangen driver
Vi spelar banan på rangen. Vi kollar uppställningen, bollträffar och försöker få mer fart på drivern.

Hej golfare!

Innan du bestämmer vilken typ av medlem du ska vara i år så vill vi göra lite reklam för Sörmlandsswingen och berätta om vårt samarbete

Kallelse till årsmöte 2022 för Flens GK

Medlemmarna i Flens Golfklubb kallas härmed till ordinarie årsmöte iSkjortan, Lilla Manschetten, Drottninggatan 24 lördag den 28 januari kl. 11.00 Utöver sedvanliga årsmötesagendan kommer vår