Träningsläger med Teen Cup

Under vecka 26 mellan 25-29 juni har vi läger på Flens Golfklubb. Lägret avslutas med spel i Teen Cup 2018 (gamla Scandia Cup). Kostnad är 250 kronor och då ingår lunch. Schemat finns i länken längre ner.

Teen Cup 2018 för juniorer födda 2002 till 2005 i fyra åldersklasser. Varje klass är uppdelad i pojkar och flickor: 13 år, 14 år, 15 år och 16 år, totalt åtta klasser.

Har man inte åldern inne eller är äldre än 16 så får man ändå vara med på lägret och tävlingen.

Under lägret kommer vi träna på rangen, puttning, chipping, pitching och bunkerslag. Veckan avslutas med en 18 håls tävling.

Middag med avslutning fredag klockan 19.00 och föräldrar är välkomna. Anmälning till middag sker samtidigt som som anmälan till lägret och Teen Cup och det gör ni i shopen eller i kansliet. Kan man inte vara med hela veckan så är det helt ok att vara med så mycket man kan.

Vill du ha mer information, kontakta mig via johan.thorell.golf@gmail.com eller prata med killarna i klubbhuset.

Vi ses väl?

Johan Thorell

ledare och barn- & ungdomsansvarig Flens GK

[gview file=”https://flensgk.se/wp-content/uploads/2018/05/LÄGER-PÅ-FLENS-GK-2018.pdf”]

Skingame

Skingame blev succé

–En underbart härlig tävling!
Torbjörn Jonsson, ordförande i Flens GK, öser beröm över Flen Skingame. Trots åska och regn genomfördes den första proffstävlingen på Norrtorp perfekt.

Ordförandebrev juli 2022

Hej alla glada golfare, ja ni andra också givetvis. Nu har värmen slagit klorna i oss och vår golfbana.  Tidigare regn och nu värme har