Träningsläger med Teen Cup

Under vecka 26 mellan 25-29 juni har vi läger på Flens Golfklubb. Lägret avslutas med spel i Teen Cup 2018 (gamla Scandia Cup). Kostnad är 250 kronor och då ingår lunch. Schemat finns i länken längre ner.

Teen Cup 2018 för juniorer födda 2002 till 2005 i fyra åldersklasser. Varje klass är uppdelad i pojkar och flickor: 13 år, 14 år, 15 år och 16 år, totalt åtta klasser.

Har man inte åldern inne eller är äldre än 16 så får man ändå vara med på lägret och tävlingen.

Under lägret kommer vi träna på rangen, puttning, chipping, pitching och bunkerslag. Veckan avslutas med en 18 håls tävling.

Middag med avslutning fredag klockan 19.00 och föräldrar är välkomna. Anmälning till middag sker samtidigt som som anmälan till lägret och Teen Cup och det gör ni i shopen eller i kansliet. Kan man inte vara med hela veckan så är det helt ok att vara med så mycket man kan.

Vill du ha mer information, kontakta mig via johan.thorell.golf@gmail.com eller prata med killarna i klubbhuset.

Vi ses väl?

Johan Thorell

ledare och barn- & ungdomsansvarig Flens GK

[gview file=”https://flensgk.se/wp-content/uploads/2018/05/LÄGER-PÅ-FLENS-GK-2018.pdf”]

Björkved till salu!

Nu finns det fin björkved till salu, kluven i nov – dec. så ej helt torr.  600kr/ kubik  50kr/ säck 40 L  Hemkörning och avlastning

Nu startar Inomhusträningen igen!

Onsdagen den 12 januari kl. 9-11kör vi igång inomhusträningen igen. Alla är välkomna! Vi tränar balans, styrka och rörlighet med Lena och teknikträning med Johan.

Vinteruppdatering banan!

Hej allesammans! Julledigheten närmar sig i vanlig ordning med snabba steg. Vinterkylan överraskade oss tidigt i år och länge trodde jag den skulle hålla i

Ordförandebrev November

Jodå, det är mycket som händer hos oss på Norrtorp trots att golfsäsongen är över! Först har vi JULMARKNAD lördagen den 27 november kl. 11