Träna i golfsimulator

Välkomna till JTG Adventure Indoor Golf 

Förläng golfsäsongen med golfsimulatorer under vintertid. Ett sätt att fortsätta spela, träna, tävla och umgås under trevliga och säkra förhållanden. Johan Thorell är arrangör och driver JTG Adventure Indoor Golf, har gått PGA utbildningen HTU (Högre tränarutbildning) och är headpro/sportchef på Flens Golfklubb. 

Tanken är att ha ett aktivitetscenter i Flen där alla kan ha trivsel med tex kompisar, föreningar, klubbar, anställda och möjligheten att knyta kontakter med andra företag. Här finns olika aktiviteter som femkamp. Spela golf, minigolf, minipingis, kasta pil, skjuta hockey skott och skjuta straffar på en fotbollsmålvakt. Hyr man hela hallen ”HHH” kan man även testa en häftig Jaktsimulator Simway Hunt. Där går det att skjuta vildsvin och leka Vilda Western. Vi kan beställa olika catering måltider om så önskar.

Mejla till johan.thorell.golf@gmail.com för mer information. Vill man vara en affärsverksamhet till detta så hittar vi en lösning som passar våra företag bäst. 

Vill man spela golf bokar man tid på (bokameras hemsida) jtgadventure.se 

Känn er varmt välkomna! 

0157-10069

Ni hittar oss på Taljavägen 4, GTS Frakts lokaler på baksidan. 

Öppet 9.00-22.00 och bemanning finns vid behov mellan kl. 9.00-16.00.

Dela:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på pinterest
Pinterest
Dela på linkedin
LinkedIn
Fler inlägg

Relaterat

Sponsorgolfen- 9 sep 2021!

Sponsorgolfen spelades i strålande sol efter en härlig lunch hos Krögaren Stefan på Restaurang Norrtorp. Sparbanken sponsrade med en påse peggar och en ask bollar