Temakvällar med pro Jim

Vill du svinga bättre, putta säkrare, ordna närspelet kring green? Då ska du komma till pro Jim Andersons temakvällar.

Onsdag 8/7 18.00-19.00 Puttning
Vill du sänka flera puttar?
Temakvällen handlar om att putta säkrare, bedöma längre avstånd och sänka flera korta puttar.

Onsdag 15/7 18.00-19.00 Långa spelet
Den här kvällen handlar om golfsvingstekniken med trä- och järnklubbor.

Onsdag 29/7 18.00-19.00 Chipping
Närspel kring green. Hur man lätt bedömer avstånd till hålet och hur du väljer rätt klubba.

Onsdag 5/8 18.00-19.00 Pitching
På övningsområdet vid fyran. Du kommer att lära dig hur du med wedgen bedömer avståndet och lägger fler pitchar nära hålet.

Temakvällarna kostar 50 kronor per person och tillfälle. Anmälan på plats.

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.