Sveriges coolaste drivingrange?

Sveriges coolaste range(?) har blivit ännu coolare.

En av Sveriges coolaste ranger har blivit ännu coolare. Två flytande greener att pricka. Ställ in siktet och skicka bollen rätt ut i vattnet!

Förra året flöt den första greenen ut i Torpsjön och förankrades runt 130 meter från utslagsplatserna på land. Och nu har den fått sällskap av ännu en green, ungefär 70 meter ut i vattnet.
– Nu hoppas vi att ryktet sprids att Flens GK har en av landets mest spektakulära drivingranger. Och att horder av golfare, medlemmar och greenfeespelare och andra intresserade, ska lockas att försöka träffa öarna, säger klubbordföranden Monica Falk.
Bakom satsningen på greenerna står barn- och ungdomskommitténs ordförande Johan Torell som har lagt ner massor av tid och arbete. Klubbens pro, Jim Anderson, har hjälp till och Yngve Larsson i Flen, som inte alls spelar golf men bygger bryggbåtar, har helt ideellt varit ansvarig för konstruktion och även jobbat på plats. Woody har skänkt materialet till de stabila greenerna.
Det fanns en del synpunkter på att den första ön ligger så långt ut att de som inte slår så långt har svårt att träffa. Och
då satte förstås Johan och gänget igång med den nya lilla ön som nu är sjösatt.
– Det här är ytterligare ett projekt vi genomför för att ge alla golfare så stor utdelning som möjligt av ett besök på Flens Golfklubb. Det riktigt stora projektet, där våra duktiga banarbetare trimmar de 18 hålen till en bana av mycket god klass, pågår ständigt, säger Monica Falk.

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.