Styrelsen informerar: Spela mer fyrboll

Vi i klubbledningen kommer att på olika sätt verka för att förbättra spelupplevelsen för såväl er medlemmar som för våra gäster. En av de första åtgärder vi vill vidta är att återinföra golfvärdskap under högsäsong och helger. En annan åtgärd är att vi generellt vill korta ner rondtiderna och göra banan tillgänglig för fler.

För att åstadkomma detta vill vi först och främst uppmuntra alla att gå ihop i fyrbollar under tider av högre beläggning på banan.

Under hög beläggning kan det bli nödvändigt att boka ihop tvåbollar till fyrbollar när vi ser att det finns många tvåbollar och fyrbollar bokade om vartannat. Denna åtgärd har flera syften. Ett är att rondtiderna kortas av väsentligt då man slipper fördröjande genomsläpp mitt i spelet. En annan effekt av detta är förstås att vi får fram fler tillgängliga tider. 

Vi hoppas att ingen ska uppleva detta som problematiskt.

Vi i styrelsen lyssnar gärna på er medlemmar om ni har andra idéer runt att förbättra spelupplevelsen. Tveka inte ett kontakta oss om ni har synpunkter eller idéer.  

//Styrelsen

Dela:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fler inlägg

Relaterat

Ordförandebrev september 2022

Halva september har passerats. So what? Banan är i högform så missa inte chansen att få en riktigt skön golfrunda innan det är dags för vintergolf. skriver ordförande Torbjörn Jonsson i sitt septemberbrev.