Styrelsen informerar

Äntligen har golfsäsongen kommit i gång på riktigt och vi ser fram emot en bra säsong med många ronder, bra spel och andra aktiviteter på och omkring banan. Banan förresten, ja, gräset växer så det knakar och det ska nog inte dröja länge innan vi har tätt och fint gräs på alla greener och nyanlagda områden.

Vi i klubbledningen kommer att på olika sätt verka för att förbättra spelupplevelsen för såväl er medlemmar som för våra gäster. En av de första åtgärder vi vill vidta är att återinföra golfvärdskap under högsäsong och helger. En annan åtgärd är att vi generellt vill korta ner rondtiderna och göra banan tillgänglig för fler.

För att åstadkomma detta vill vi först och främst uppmuntra alla till att gå ihop i fyrbollar under tider av högre beläggning på banan.

Vi vill till och med gå så långt att vi från klubbens sida tar oss rättigheten att under hög beläggning boka ihop tvåbollar till fyrbollar när vi ser att det finns många tvåbollar och fyrbollar bokade om vartannat. Denna åtgärd har flera syften. Ett är att rondtiderna kortas av väsentligt då man slipper fördröjande genomsläpp mitt i spelet. En annan effekt av detta är förstås att vi får fram fler tillgängliga tider.

Vi hoppas att ingen ska uppleva detta som problematiskt.

Vi i styrelsen lyssnar gärna på er medlemmar om ni har andra idéer runt att förbättra spelupplevelsen. Tveka inte ett kontakta oss om ni har synpunkter eller idéer.

//Styrelsen

Styrelsen informerar

Golfvärdskap, spela mer i fyrboll och kortare rondtider. Det är några nyheter som styrelsen informerar om.

Lokala regler

OMARKERADE PLIKTOMRÅDEN I regelboken under definitionen för pliktområden står följande: * Varje vattensamling på banan (oavsett om tävlingsledningen markerat den eller inte), såsom ett hav,