Proffstävling till Flen

Måndagen den fjärde juli kommer fyra av de bästa spelarna på svenska proffstouren att göra upp om 105 000 kronor i en ny stortävling på Flens golfbana – Flen Skins Game hosted by Flens kommun.
Arrangörer är Flens Golfklubb tillsammans med Flens kommun och managementbolaget Sports Management.
Tre av spelarna tas ut efter morgonens pro am-tävling där svenska proffsspelare tävlar tillsammans med sponsorer och tävlingens samarbetspartners. Fjärde spelare blir den som toppar More Golf Mastercard Tour, som alltså får en given plats i Flen.
Huvudtävlingen, som kommer att tv-sändas, spelas i en Skins Game över nio hål. En spelare måste vinna ett hål för att få några pengar. Delas ett hål av en eller fler spelare går pengarna vidare till nästa hål där samtliga fyra tävlar om den nya sammanlagda prispotten. Det kan alltså bli så att sista hålet är ”värt” hela prissumman på 105 000 kronor.

Hålen är värda enligt följande:
Hål 1-3          5 000 kronor
Hål 4-6        10 000 kronor
Hål 7            15 000 kronor
Hål 8            20 000 kronor
Hål 9            25 000 kronor

Tävlingen, som kommer att vara sanktionerad av Svenska Golfförbundet, sänds av Discovery+ i ett en timmas sammandrag.
Företag som kommer att medverka som hålsponsorer är: Flens Kommun, Volvo Parts, Bravida, Sörmlands Sparbank, Svensk Fastighetsförmedling, Linderoths Tryckeri, GTS Frakt.
Officiella leverantörer: Hotel Statt, Skobes Bil, Abacus.

Hålsponsorer erhåller:

• TV-exponering genom fyra skyltar på banan
  • Två pro-am lag med tre egna spelare per lag samt inbjudan till pro-am middagen på Djulö Herrgård efter tävlingen
  • Logo på TV backdrop
  • Möjlighet att profilera företaget med eget eller gemensamt tält under tävlingen
  • Medverkan på sponsorresa och sponsormöten

För mer information kontakta:
Björn af Klercker, afklercker @telia.com, 0708 340107

Hej golfare!

Innan du bestämmer vilken typ av medlem du ska vara i år så vill vi göra lite reklam för Sörmlandsswingen och berätta om vårt samarbete

Kallelse till årsmöte 2022 för Flens GK

Medlemmarna i Flens Golfklubb kallas härmed till ordinarie årsmöte iSkjortan, Lilla Manschetten, Drottninggatan 24 lördag den 28 januari kl. 11.00 Utöver sedvanliga årsmötesagendan kommer vår