Upptaktsmöte lockade många damer

Vid upptaktsmötet den 22 mars var det roligt att se så många av Flens golfdamer samlas för information om aktiviteter under 2015.

Vid upptaktsmötet den 22 mars var det roligt att se så många av Flens golfdamer samlas för information om kommande aktiviteter under 2015.

Efter mingel och fruktsallad informerade Damkommitténs talesperson Mia Sellgren om spelschemat för Måndagsgolfen och de ändrade reglerna, se länkar ”Spelschema Måndagsgolfen” och ”Regler för Måndagsgolfen”. Mia berättade också om träningsdag den 1 maj med klubbens pro Jim Anderson. Nytt för i år är Violdagen, en heldag på banan med puttningstävling, gemensam lunch och som avslutning en lagtävling över 18 hål. Dagen kommer också att innehålla en del överraskningar.

Klubbens ordförande Monica Falk informerade om vad som händer i klubben och kring banan.

Mötet avslutades med vinstutdelning för Drömrundan, där Outi Eklöf vann första pris och Mimmi Björk andra pris. Handelsbankens Ladys Cup 2014 avgjordes efter en mycket hård match in på 18:e hålet. Outi Eklöf vann före Birgitta Andersson.

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.