Upptaktsmöte lockade många damer

Vid upptaktsmötet den 22 mars var det roligt att se så många av Flens golfdamer samlas för information om aktiviteter under 2015.

Vid upptaktsmötet den 22 mars var det roligt att se så många av Flens golfdamer samlas för information om kommande aktiviteter under 2015.

Efter mingel och fruktsallad informerade Damkommitténs talesperson Mia Sellgren om spelschemat för Måndagsgolfen och de ändrade reglerna, se länkar ”Spelschema Måndagsgolfen” och ”Regler för Måndagsgolfen”. Mia berättade också om träningsdag den 1 maj med klubbens pro Jim Anderson. Nytt för i år är Violdagen, en heldag på banan med puttningstävling, gemensam lunch och som avslutning en lagtävling över 18 hål. Dagen kommer också att innehålla en del överraskningar.

Klubbens ordförande Monica Falk informerade om vad som händer i klubben och kring banan.

Mötet avslutades med vinstutdelning för Drömrundan, där Outi Eklöf vann första pris och Mimmi Björk andra pris. Handelsbankens Ladys Cup 2014 avgjordes efter en mycket hård match in på 18:e hålet. Outi Eklöf vann före Birgitta Andersson.

Björkved till salu!

Nu finns det fin björkved till salu, kluven i nov – dec. så ej helt torr.  600kr/ kubik  50kr/ säck 40 L  Hemkörning och avlastning

Nu startar Inomhusträningen igen!

Onsdagen den 12 januari kl. 9-11kör vi igång inomhusträningen igen. Alla är välkomna! Vi tränar balans, styrka och rörlighet med Lena och teknikträning med Johan.

Vinteruppdatering banan!

Hej allesammans! Julledigheten närmar sig i vanlig ordning med snabba steg. Vinterkylan överraskade oss tidigt i år och länge trodde jag den skulle hålla i

Ordförandebrev November

Jodå, det är mycket som händer hos oss på Norrtorp trots att golfsäsongen är över! Först har vi JULMARKNAD lördagen den 27 november kl. 11