Upptaktsmöte lockade många damer

Vid upptaktsmötet den 22 mars var det roligt att se så många av Flens golfdamer samlas för information om kommande aktiviteter under 2015.

Efter mingel och fruktsallad informerade Damkommitténs talesperson Mia Sellgren om spelschemat för Måndagsgolfen och de ändrade reglerna, se länkar ”Spelschema Måndagsgolfen” och ”Regler för Måndagsgolfen”. Mia berättade också om träningsdag den 1 maj med klubbens pro Jim Anderson. Nytt för i år är Violdagen, en heldag på banan med puttningstävling, gemensam lunch och som avslutning en lagtävling över 18 hål. Dagen kommer också att innehålla en del överraskningar.

Klubbens ordförande Monica Falk informerade om vad som händer i klubben och kring banan.

Mötet avslutades med vinstutdelning för Drömrundan, där Outi Eklöf vann första pris och Mimmi Björk andra pris. Handelsbankens Ladys Cup 2014 avgjordes efter en mycket hård match in på 18:e hålet. Outi Eklöf vann före Birgitta Andersson.

Julmarknad

Lördag den 26 november mellan klockan 11 och 14 är ni hjärtligt välkomna på golfklubbens julmarknad. Vi hoppas ni vill komma och titta till oss

Stängd range

Nu är hösten här på riktigt och vatten temperaturen har sjunkit och då gör även våra rangebollarna det. Så nu håvar vi upp de sista