Stor uppslutning på årets sponsorgolf

20160901_165410Närmare 50 spelare deltog den 1 september i klubbens tävling för våra samarbetspartners och sponsorer.

Tävlingen genomfördes i skönt golfväder och i trevlig stämning. Föreningens ordförande Monica Falk tackade vid prisutdelningen deltagarna inte bara för dagens tävling utan också för det fina samarbete som klubben har med alla sponsorer. Hon poängterade också hur viktiga våra samarbetspartners är för klubben och att vi också vill att våra partners skall uppleva att det ger något tillbaka att vara partners med Flens Golfklubb.

Tävlingen vanns av föreningens tidigare ordförande Mikael Larsson. Tvåa var Håkan Sahlin och trea kom Maths Eriksson.

Ordförandebrev september 2022

Halva september har passerats. So what? Banan är i högform så missa inte chansen att få en riktigt skön golfrunda innan det är dags för vintergolf. skriver ordförande Torbjörn Jonsson i sitt septemberbrev.

Banan öppen igen

I dag, måndag, är banan öppen igen. Vattnet efter söndagens ihållande regn är nu borta. Men fortfarande kan en del bunkrar vara vattenfyllda. Välkomna ut!