Stor uppslutning på årets sponsorgolf

20160901_165410Närmare 50 spelare deltog den 1 september i klubbens tävling för våra samarbetspartners och sponsorer.

Tävlingen genomfördes i skönt golfväder och i trevlig stämning. Föreningens ordförande Monica Falk tackade vid prisutdelningen deltagarna inte bara för dagens tävling utan också för det fina samarbete som klubben har med alla sponsorer. Hon poängterade också hur viktiga våra samarbetspartners är för klubben och att vi också vill att våra partners skall uppleva att det ger något tillbaka att vara partners med Flens Golfklubb.

Tävlingen vanns av föreningens tidigare ordförande Mikael Larsson. Tvåa var Håkan Sahlin och trea kom Maths Eriksson.

Medlemsträning 2021

Medlemsträning på Flens Golfklubb Träning med er Pro Johan Thorell under säsongen. Träningarna är på måndagar kl: 11.00, onsdagar kl: 20.00 och lördagar kl: 14.00

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.