Stor uppslutning på årets sponsorgolf

20160901_165410Närmare 50 spelare deltog den 1 september i klubbens tävling för våra samarbetspartners och sponsorer.

Tävlingen genomfördes i skönt golfväder och i trevlig stämning. Föreningens ordförande Monica Falk tackade vid prisutdelningen deltagarna inte bara för dagens tävling utan också för det fina samarbete som klubben har med alla sponsorer. Hon poängterade också hur viktiga våra samarbetspartners är för klubben och att vi också vill att våra partners skall uppleva att det ger något tillbaka att vara partners med Flens Golfklubb.

Tävlingen vanns av föreningens tidigare ordförande Mikael Larsson. Tvåa var Håkan Sahlin och trea kom Maths Eriksson.

Hej golfare!

Innan du bestämmer vilken typ av medlem du ska vara i år så vill vi göra lite reklam för Sörmlandsswingen och berätta om vårt samarbete

Kallelse till årsmöte 2022 för Flens GK

Medlemmarna i Flens Golfklubb kallas härmed till ordinarie årsmöte iSkjortan, Lilla Manschetten, Drottninggatan 24 lördag den 28 januari kl. 11.00 Utöver sedvanliga årsmötesagendan kommer vår