Städdag på golfbanan

Vi var ca 30 medlemmar som dök upp kl 10 på söndagsförmiddagen med arbetshandskar och lövkrattor i hösta hugg, för finputsning av i första hand Green-och tee områden. Stämningen var god och resultatet blev mycket bra. Tillsammans med allt som gjorts under vintern, tack vare ett antal entusiaster som ihärdigt jobbat med att rensa bort sly och buskage, kan vi nu bjuda medlemmar och gäster på en bana i toppskick, när det är dags för spel.

Skingame

Skingame blev succé

–En underbart härlig tävling!
Torbjörn Jonsson, ordförande i Flens GK, öser beröm över Flen Skingame. Trots åska och regn genomfördes den första proffstävlingen på Norrtorp perfekt.

Ordförandebrev juli 2022

Hej alla glada golfare, ja ni andra också givetvis. Nu har värmen slagit klorna i oss och vår golfbana.  Tidigare regn och nu värme har