Städdag på golfbanan

Vi var ca 30 medlemmar som dök upp kl 10 på söndagsförmiddagen med arbetshandskar och lövkrattor i hösta hugg, för finputsning av i första hand Green-och tee områden. Stämningen var god och resultatet blev mycket bra. Tillsammans med allt som gjorts under vintern, tack vare ett antal entusiaster som ihärdigt jobbat med att rensa bort sly och buskage, kan vi nu bjuda medlemmar och gäster på en bana i toppskick, när det är dags för spel.

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.