Städdag på golfbanan

Vi var ca 30 medlemmar som dök upp kl 10 på söndagsförmiddagen med arbetshandskar och lövkrattor i hösta hugg, för finputsning av i första hand Green-och tee områden. Stämningen var god och resultatet blev mycket bra. Tillsammans med allt som gjorts under vintern, tack vare ett antal entusiaster som ihärdigt jobbat med att rensa bort sly och buskage, kan vi nu bjuda medlemmar och gäster på en bana i toppskick, när det är dags för spel.

Björkved till salu!

Nu finns det fin björkved till salu, kluven i nov – dec. så ej helt torr.  600kr/ kubik  50kr/ säck 40 L  Hemkörning och avlastning

Nu startar Inomhusträningen igen!

Onsdagen den 12 januari kl. 9-11kör vi igång inomhusträningen igen. Alla är välkomna! Vi tränar balans, styrka och rörlighet med Lena och teknikträning med Johan.

Vinteruppdatering banan!

Hej allesammans! Julledigheten närmar sig i vanlig ordning med snabba steg. Vinterkylan överraskade oss tidigt i år och länge trodde jag den skulle hålla i

Ordförandebrev November

Jodå, det är mycket som händer hos oss på Norrtorp trots att golfsäsongen är över! Först har vi JULMARKNAD lördagen den 27 november kl. 11