Städdag på golfbanan

Vi var ca 30 medlemmar som dök upp kl 10 på söndagsförmiddagen med arbetshandskar och lövkrattor i hösta hugg, för finputsning av i första hand Green-och tee områden. Stämningen var god och resultatet blev mycket bra. Tillsammans med allt som gjorts under vintern, tack vare ett antal entusiaster som ihärdigt jobbat med att rensa bort sly och buskage, kan vi nu bjuda medlemmar och gäster på en bana i toppskick, när det är dags för spel.

Julmarknad

Lördag den 26 november mellan klockan 11 och 14 är ni hjärtligt välkomna på golfklubbens julmarknad. Vi hoppas ni vill komma och titta till oss

Stängd range

Nu är hösten här på riktigt och vatten temperaturen har sjunkit och då gör även våra rangebollarna det. Så nu håvar vi upp de sista