Spela och träna med pro

Pro på Flens GK

Anmäl ert intresse till en halvdag med pro, Johan Thorell.

Vi börjar dagen med att samlas 8.00 vid klubbhuset. Vi värmer upp på rangen och puttar i 20 minuter. 9.00 går vi ut och spelar 9-10 hål. Pro spelar med samtliga som anmäler sig på spellektionen De lux. Max antal deltagare per spellektion nio. Pro går med tre i 3 hål och byter sedan boll.
Vi är tillbaka vid klubbhuset runt 11-tiden och äter lunch. Lunchen betalar var och en. Efter lunchen tränar vi två timmar. Upplägget för träningen kan variera och kan ändras beroende på vad som händer på banan. Diskussioner och frågor tar vi löpande under dagen. Vi tränar på längdkänsla, olika klubbval och hur man får en bättre förståelse för en spelstrategi på banan.

Schema

Samling 8.00 (klubbhuset)

Uppvärmning 8.15 (cirka 30 minuter)

På tee 9.00

Lunch 11.30

Träning 12.30

Slut 14.00 (genomgång av dagen)

Dagen håller på i ca 6 timmar

850 kronor

Ta kontakt med Johan och gör gärna detta till en grupp med max nio deltagare.

Styrelsen informerar

Golfvärdskap, spela mer i fyrboll och kortare rondtider. Det är några nyheter som styrelsen informerar om.

Lokala regler

OMARKERADE PLIKTOMRÅDEN I regelboken under definitionen för pliktområden står följande: * Varje vattensamling på banan (oavsett om tävlingsledningen markerat den eller inte), såsom ett hav,