Specialerbjudande nybörjarkurs i april

Aprilerbjudande!

Grönt kort och obegränsat spel hela 2020 för endast 1999 kr!

Är du eller någon du känner intresserad av att börja spela golf?

Då har vi på Flens golfklubb ett riktigt bra specialerbjudande under april. Priset gäller gruppundervisning. Juniorer och yngre ges under samma tid 500 kr i rabatt. Begränsat antal, först till kvarn gäller. Anmälan med namn, mobilnummer och mailadress till info@flensgolfkubb.se eller på telefon 0157-157 70.

Nybörjarkursen 2020

För att gå en nybörjarkurs krävs inga förkunskaper. Syftet är att du ska lära dig det grundläggande i själva spelet och hur vi uppträder på golfbanan.

Vårt mål är att ge dig en så bra start som möjligt på din golfresa. Vi erbjuder kurser enligt SGFs (Svenska Golfförbundet) och PGAs (Professional Golfers´Association Sweden) rekommendationer.

I priset ingår både teori och praktik, allt kursmaterial inkl. rangebollar och lån av klubbor under hela kursen. Priset är beroende på ålder, individuellt och gruppundervisning.

Nybörjarkursen i april är gruppundervisning på 6 timmar under en dag. I priset ingår även fullt medlemskap och man får spela hur mycket man vill under 2020 när man blir godkänd. Tränare är Johan Thorell.

Lunch finns i restaurangen och den betalar man själv.

Man kan använda friskvårdsbidrag till nybörjarkursen.

Efter kursen ingår faddergolf där du tillsammans med en fadder får gå ut på banan.

Kursdatum med specialpris: 18 april och 25 april med start kl. 9. Max 6 personer/gång. Begränsat antal, först till kvarn gäller.

Från 15 april finns en gratis webbaserad teorikurs från Svenska golfförbundet, se www.golf.se

Ordinarie pris för Grönt kort inklusive medlemskap under 2020:

Grupp Juniorer 18-21 år: 2095 kr
Grupp Yngre golfare 12-17 år: 1995 kr
Grupp Nybörjarkurs 2995 kr
Individuell Nybörjarkurs: 3995 kr
Knattar: Golfäventyret 300 kr med bok.

Mer information om kursdatum kommer.

Se även www.flensgolfklubb.se och på Facebook Flens GK.
Anmälan till info@flensgolfklubb.se eller på telefon 0157-157 70
Utbildningsansvarig: Anders Bjurevall anders.bjurevall@gmail.com
Pro/tränare: Jim Anderson jima@blueyonder.com.uk
Pro/tränare: Johan Thorell johan.thorell.golf@gmail.com

Björkved till salu!

Nu finns det fin björkved till salu, kluven i nov – dec. så ej helt torr.  600kr/ kubik  50kr/ säck 40 L  Hemkörning och avlastning

Nu startar Inomhusträningen igen!

Onsdagen den 12 januari kl. 9-11kör vi igång inomhusträningen igen. Alla är välkomna! Vi tränar balans, styrka och rörlighet med Lena och teknikträning med Johan.

Vinteruppdatering banan!

Hej allesammans! Julledigheten närmar sig i vanlig ordning med snabba steg. Vinterkylan överraskade oss tidigt i år och länge trodde jag den skulle hålla i

Ordförandebrev November

Jodå, det är mycket som händer hos oss på Norrtorp trots att golfsäsongen är över! Först har vi JULMARKNAD lördagen den 27 november kl. 11