Skolungdomar fick introduktion till golfen

Det blev fullt på driving range när sexorna och sjuorna från Hälleforsnäs intog planen tillsammans med pro Jim Anderson.

FGKs pro, Jim Anderson, hade det snärjigt när cirka 70 skolungdomar från årskurs 6 och 7 i Hälleforsnäs nyligen kom på besök för att pröva på det ädla golfspelet.

Det var fullt på driving range, puttinggreen och chippingområdet med ungdomar som testade de olika momenten. Det var ett lovvärt initiativ av bland andra Lilian Frisk som är både lärare och golfare.

För de flesta av ungdomarna var det första gången de höll i en golfklubba. Enligt Jim Anderson så var det många som gärna vill komma tillbaka och pröva vidare.

Puttning är svårt men väldigt kul tyckte de här ungdomarna från Hälleforsnäs.

Julmarknad

Lördag den 26 november mellan klockan 11 och 14 är ni hjärtligt välkomna på golfklubbens julmarknad. Vi hoppas ni vill komma och titta till oss

Stängd range

Nu är hösten här på riktigt och vatten temperaturen har sjunkit och då gör även våra rangebollarna det. Så nu håvar vi upp de sista