Seniorkommittén

Seniorkommittén tar hand om klubbens seniorer, damer och herrar 50+. Vi vill höja trivseln inom klubben genom olika aktiviteter. Vi seniorgolfar på onsdag varje vecka och alla seniorer är välkomna oavsett hcp. Vi deltar även i matchspel med lag i olika serier i Sörmland och Mellansverige.

Vi uppmuntrar till frivilliga insatser inom klubben för ökad klubbkänsla och samhörighet.

Vi välkomnar alla seniorer i klubben att komma med i gemenskapen!

Seniorkommittén består av Bengt Anderson, Vidar Norén, Göran Eriksson, Boo Finnman och Kennet Hellstedt. Damrepresentant Bibi Andersson.

Betala avgifter till Seniorkommittén med swish till 123 – 342 44 70

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.

Damgolfen startar 25-26 april

På söndag den 25/4 och måndag den 26/4 startar damgolfen. Vi kommer att ha möjlighet att väljaom vi vill spela söndag eller måndag på grund

Ordförandebrev april 2021

Nu har vi hela säsongen framför oss och det känns väldigt bra! Men smolk i bägaren är det förstås med den envisa pandemin som fortfarande