Seniorsektionen

Seniorsektionen tar hand om klubbens seniorer, damer och herrar 50+. Vi vill höja trivseln inom klubben genom olika aktiviteter. Vi seniorgolfar på onsdag varje vecka och alla seniorer är välkomna oavsett hcp. Vi deltar även i matchspel med lag i olika serier i Sörmland och Mellansverige.

Vi uppmuntrar till frivilliga insatser inom klubben för ökad klubbkänsla och samhörighet.

Seniorsektionen består av Bengt Anderson (sektionsansvarig), Vidar Norén, Göran Eriksson, Boo Finnman och Kennet Hellstedt. Damrepresentant Bibi Andersson.

Betala avgifter till seniorsektionen med swish till 123 – 342 44 70

Ordförandebrev juli 2022

Hej alla glada golfare, ja ni andra också givetvis. Nu har värmen slagit klorna i oss och vår golfbana.  Tidigare regn och nu värme har

Banchefen förklarar…

Hej allesammans! Här kommer en sammanställning svar på frågor som jag förstått dykt upp från medlemmar och styrelse. Det första jag gärna vill klargöra är

Blandved från trädfällning runt banan

Blandved till salu

Passa på – det finns blandved till salu. Bra pris och hemkörning om du saknar egen kärra.