Seniorgolfen 2021- Summering av säsongen!

Säsongen startade med ett par omgångar med restriktioner p g a pandemin, men den 1 juni kunde äntligen Seniorgolfen starta på riktigt i ordinarie tävlingsform med lottade bollar och bokade starttider. Det har spelats 18 omgångar plus avslutningstävling och totalt har vi räknat in 1270 starter, motsvarande ett snitt på 67 deltagare per omgång.

Totalt har 110 deltagare varit med minst en gång och några nya namn har vi noterat i startlistorna. Där kan man också se att våra damer har varit flitiga och vissa omgångar utgjort 25-30 % av deltagarna, vilket är mycket roligt. Det har även avspeglats i resultatlistorna med fina placeringar.

Segrare i A-klassen blev Tom Erik Hedberg , Göran Roos blev tvåa och Tomas Ledenvik trea. B-klassen vanns av Christina Eriksson före Thomas Brännemo och Christer Ljungman.

En HIO har vi kunnat notera och det var Thomas Brännemo som svarade för den bedriften.

Eclectic tävlingen vann Jukka Lamminmäki för andra året i följd, närmast före Kenneth Hellstedt och Tom Erik Hedberg.

Som avslutning spelade vi en 3-manna scramble som vanns av läget som bestod av Mikael Johansson, Rolf Hedström och Göran Roos

Alla resultatlistor finns på hemsidan. Registrering och övrig administration av resultaten har som vanligt skötts med den äran av Gunilla och Tom Erik Hedberg, vilket vi är mycket tacksamma för.

Även om Seniorgolfen är avslutad så fortsätter ju golfsäsongen så länge vädret tillåter på vår fina bana . Fortfarande pågår Hösttouren, som vi arrangerar den 21 oktober, och då är alla välkomna.

Glöm inte bort att Johan har sin anläggning öppen för träning hela vintern, där man kan träna och hålla sig i form tills våren kommer och det är dags för nästa upplaga av Seniorgolfen.

Glöm inte att titta på bollen och svinga lugnt!

Bengt Andersson

Dela:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på pinterest
Pinterest
Dela på linkedin
LinkedIn
Fler inlägg

Relaterat

Sponsorgolfen- 9 sep 2021!

Sponsorgolfen spelades i strålande sol efter en härlig lunch hos Krögaren Stefan på Restaurang Norrtorp. Sparbanken sponsrade med en påse peggar och en ask bollar