Segraren i Seniorgolfens A-klass och pristagarna i Handelsbanken Cup!

Tävlingsledaren Bengt Andersson delar ut pris till vinnaren i Seniorgolfens A-klass, Agneta Wagneryd. Grattis!

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Årets upplaga av Handelsbanken Cup hade ett omfatta stort startfält och präglats av många jämna matcher. Till slut stod Agneta Wagneryd som segrare efter att i finalen vunnit över Bengt Andersson. I matchen om 3:e pris vann Stig Karlsson över Maria Sturén.

Grattis igen säger vi til Agneta Wagneryd som även vann Handelsbankens Cup, prisutdelare ordförande Monica Falk.
Sist men absolut inte minst, pristagarna i Handelsbankens Cup, fr v Stig Karlsson 3:a, Maria Sturén 4:a, segraren Agneta Wagneryd och 2:an Bengt Andersson! Bra kämpat!

Hej golfare!

Innan du bestämmer vilken typ av medlem du ska vara i år så vill vi göra lite reklam för Sörmlandsswingen och berätta om vårt samarbete

Kallelse till årsmöte 2022 för Flens GK

Medlemmarna i Flens Golfklubb kallas härmed till ordinarie årsmöte iSkjortan, Lilla Manschetten, Drottninggatan 24 lördag den 28 januari kl. 11.00 Utöver sedvanliga årsmötesagendan kommer vår