Segraren i Seniorgolfens A-klass och pristagarna i Handelsbanken Cup!

Tävlingsledaren Bengt Andersson delar ut pris till vinnaren i Seniorgolfens A-klass, Agneta Wagneryd. Grattis!

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Årets upplaga av Handelsbanken Cup hade ett omfatta stort startfält och präglats av många jämna matcher. Till slut stod Agneta Wagneryd som segrare efter att i finalen vunnit över Bengt Andersson. I matchen om 3:e pris vann Stig Karlsson över Maria Sturén.

Grattis igen säger vi til Agneta Wagneryd som även vann Handelsbankens Cup, prisutdelare ordförande Monica Falk.
Sist men absolut inte minst, pristagarna i Handelsbankens Cup, fr v Stig Karlsson 3:a, Maria Sturén 4:a, segraren Agneta Wagneryd och 2:an Bengt Andersson! Bra kämpat!

Ordförandebrev september 2022

Halva september har passerats. So what? Banan är i högform så missa inte chansen att få en riktigt skön golfrunda innan det är dags för vintergolf. skriver ordförande Torbjörn Jonsson i sitt septemberbrev.

Banan öppen igen

I dag, måndag, är banan öppen igen. Vattnet efter söndagens ihållande regn är nu borta. Men fortfarande kan en del bunkrar vara vattenfyllda. Välkomna ut!