Segraren i Seniorgolfens A-klass och pristagarna i Handelsbanken Cup!

Tävlingsledaren Bengt Andersson delar ut pris till vinnaren i Seniorgolfens A-klass, Agneta Wagneryd. Grattis!

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Årets upplaga av Handelsbanken Cup hade ett omfatta stort startfält och präglats av många jämna matcher. Till slut stod Agneta Wagneryd som segrare efter att i finalen vunnit över Bengt Andersson. I matchen om 3:e pris vann Stig Karlsson över Maria Sturén.

Grattis igen säger vi til Agneta Wagneryd som även vann Handelsbankens Cup, prisutdelare ordförande Monica Falk.
Sist men absolut inte minst, pristagarna i Handelsbankens Cup, fr v Stig Karlsson 3:a, Maria Sturén 4:a, segraren Agneta Wagneryd och 2:an Bengt Andersson! Bra kämpat!

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.