Segraren i Seniorgolfens A-klass och pristagarna i Handelsbanken Cup!

Tävlingsledaren Bengt Andersson delar ut pris till vinnaren i Seniorgolfens A-klass, Agneta Wagneryd. Grattis!

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Årets upplaga av Handelsbanken Cup hade ett omfatta stort startfält och präglats av många jämna matcher. Till slut stod Agneta Wagneryd som segrare efter att i finalen vunnit över Bengt Andersson. I matchen om 3:e pris vann Stig Karlsson över Maria Sturén.

Grattis igen säger vi til Agneta Wagneryd som även vann Handelsbankens Cup, prisutdelare ordförande Monica Falk.
Sist men absolut inte minst, pristagarna i Handelsbankens Cup, fr v Stig Karlsson 3:a, Maria Sturén 4:a, segraren Agneta Wagneryd och 2:an Bengt Andersson! Bra kämpat!

Vintergolfspel för alla Seniorer!

Hej alla seniorgolfare! Nu har vi en möjlighet att förlänga golfsäsongen genom vinterspel inomhus. Det låter väl bra, eller hur? Det är vår pro, Johan