Säsongslut!

Så var vi framme!

Dit ingen egentligen vill komma, men i detta avlånga land så måste vi möta vintern och dess mörker förr eller senare.

Söndag 27/10 är sista dagen att nyttja banan med sommargreener och därefter stänger vi banan. Förhoppningsvis kan vi få ut ett 9-håls vinter bana så snart som möjligt.

Varför vi stänger banan är mycket pga att det är väldigt blött och geggigt där ute. Dessutom har vi tyvärr fått en hel del svampinfektioner i det här blöta och solfattiga väder vilket inte är bra. Vi kommer även att sätta igång att djuplufta greenerna under vecka 44 då vi hyr en maskin för det ändamålet, efter de kommer inte greenerna att vara särskilt spelbara.

Det är fördelaktigt om gräset och greenerna kan få vila från spel och tramp så mycket som möjligt innan vintern kommer antågande och att vi hinner göra våra invintrings åtgärder i lugn och ro, tror och hoppas att det finns förståelse för det bland våra medlemmar.

Men jobbet tar inte slut med att invintrings åtgärderna är gjorda. Då är det dags att sätta igång och rengöra, serva och rusta maskinerna inför nästa säsong. Även slipning av alla aggregat ska hinnas med under de kalla månaderna.

Servicegruppen och frivilliga kommer att fortsätta mycket med slyröjning och rensning av våra omkringliggande områden, den hjälpen är vi otroligt tacksamma för då det är sånt vi inte riktigt hinner med själva på banan.

Med det sagt så önskar jag er alla en snörik och härlig vinter med mycket kyla och solsken!

Vi ser fram emot säsongen 2020 med klubbor som blivit putsade på och en swing som vilats i form!

Med Vänliga Hälsningar

Banchef

Andreas Manninen

Medlemsträning 2021

Medlemsträning på Flens Golfklubb Träning med er Pro Johan Thorell under säsongen. Träningarna är på måndagar kl: 11.00, onsdagar kl: 20.00 och lördagar kl: 14.00

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.