Regnig familjedag inledde 30-årsfirandet

Regnet kunde inte stoppa festen. I stället blev det full fart när familjedagen drog i gång.

Tyvärr visade sig vädret inte från sin bästa sida när Flens GK arrangerade stor familjedag som inledning på årets 30-årsfirande. Men trots att regnet kom från en öppen himmel så hittade tappra barn med vuxna till Norrtorp för att prova på golfspelets olika moment.

Familjedag_5
Det fanns olika stationer med aktiviteter att prova. Golfäventyrsbana där de minsta besökarna fick testa att slå med innebandybollar mot olika mål, prova puttning och slå bollar i sjön mot den nya golfgreen, som är placerad på en konstgjord ö 132 meter ut i vattnet. Attraktionen kommer att finnas kvar under året och förhoppningsvis kommer den att inspirera många att testa sin prickförmåga och utmana varandra.

Golfäventyret fortsätter
– Det blir omedelbart en fortsättning på golfäventyret. Varje tisdag klockan 18 arrangerar klubben juniorträning. Ta kontakt med kansliet så får ni veta mer, säger Johan Thorell, ansvarig för klubbens juniorträning.

Flotte_transport
Det är Johan tillsammans med klubbens pro, Jim Anderson, som tagit initiativet till den fantastiska greenflotten mitt ute i sjön. Woodys tände på idén och skänkte allt material som sedan Yngve Larsson tillsammans med Johan och Jim ”förvandlade” till en flotte.

Finntorps ridskola ställde upp med ponnyridning och Annika Norén höll ordning på färgburkar och penslar där man fick måla på en konstvägg, som kommer att sättas upp till allmän beskådning.
Familjedag_2 Familjedag_3
En annan uppskattad aktivitet var ansiktsmålning, med många olika fina ansiktsfigurer. Att få åka golfbil var också en populär aktivitet bland de unga.
Tipspromenad med kluriga frågor fanns också på programmet och segrare blev Alvin Gravem som vinner presentkort sponsrat av Norrtorps golfrestaurang,
Civilförsvarsförbundet deltog också med olika aktiviteter och information om sin verksamhet.
ICA Orresta och GB sponsrade med korv och glass som uppskattades av många.
– Stort tack för all sponsring och tack till alla som hjälpte till med både planering och genomförande, säger arrangörerna.

Får en ny chans
Och ni som inte kunde komma – förtvivla inte. Det finns möjligheter att delar av familjedagen kommer att upprepas senare.
– Ja, nu har vi både planerade aktiviteter och en fungerande organisation så även om inte allt kan göras om så kanske vi kan komma igen med en del programpunkter i förhoppningsvis bättre väder, säger klubbens ordförande, Monica Falk.

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.