Regnig familjedag inledde 30-årsfirandet

Tyvärr visade sig vädret inte från sin bästa sida när Flens GK arrangerade stor familjedag som inledning på årets 30-årsfirande. Men trots att regnet kom från en öppen himmel så hittade tappra barn med vuxna till Norrtorp för att prova på golfspelets olika moment.

Familjedag_5
Det fanns olika stationer med aktiviteter att prova. Golfäventyrsbana där de minsta besökarna fick testa att slå med innebandybollar mot olika mål, prova puttning och slå bollar i sjön mot den nya golfgreen, som är placerad på en konstgjord ö 132 meter ut i vattnet. Attraktionen kommer att finnas kvar under året och förhoppningsvis kommer den att inspirera många att testa sin prickförmåga och utmana varandra.

Golfäventyret fortsätter
– Det blir omedelbart en fortsättning på golfäventyret. Varje tisdag klockan 18 arrangerar klubben juniorträning. Ta kontakt med kansliet så får ni veta mer, säger Johan Thorell, ansvarig för klubbens juniorträning.

Flotte_transport
Det är Johan tillsammans med klubbens pro, Jim Anderson, som tagit initiativet till den fantastiska greenflotten mitt ute i sjön. Woodys tände på idén och skänkte allt material som sedan Yngve Larsson tillsammans med Johan och Jim ”förvandlade” till en flotte.

Finntorps ridskola ställde upp med ponnyridning och Annika Norén höll ordning på färgburkar och penslar där man fick måla på en konstvägg, som kommer att sättas upp till allmän beskådning.
Familjedag_2 Familjedag_3
En annan uppskattad aktivitet var ansiktsmålning, med många olika fina ansiktsfigurer. Att få åka golfbil var också en populär aktivitet bland de unga.
Tipspromenad med kluriga frågor fanns också på programmet och segrare blev Alvin Gravem som vinner presentkort sponsrat av Norrtorps golfrestaurang,
Civilförsvarsförbundet deltog också med olika aktiviteter och information om sin verksamhet.
ICA Orresta och GB sponsrade med korv och glass som uppskattades av många.
– Stort tack för all sponsring och tack till alla som hjälpte till med både planering och genomförande, säger arrangörerna.

Får en ny chans
Och ni som inte kunde komma – förtvivla inte. Det finns möjligheter att delar av familjedagen kommer att upprepas senare.
– Ja, nu har vi både planerade aktiviteter och en fungerande organisation så även om inte allt kan göras om så kanske vi kan komma igen med en del programpunkter i förhoppningsvis bättre väder, säger klubbens ordförande, Monica Falk.

Dela:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fler inlägg

Relaterat

Tävlingskalender

Här kommer 2023 års uppdaterade tävlingskalender.
Välkomna med era anmälningar.
De sitter även som anslag i klubbhuset.

Medlemskap 2023

Vi känner att trivseln bland både medlemmar och gäster är stor hos oss och vi hoppas och tror att det beror på en både vänlig och

Dressning greener

Imorgon eftermiddag (onsdag 3/5) kommer greenerna få sig en sanddressning. Så fort vi har borstat ner sanden så kommer det inte att märkas särskilt mycket.