Behöver du ta en golflektion?

Behöver du ta en golflektion? Då ska du vända dig till vår pro, Johan Thorell.
Johan har mångårig erfarenhet av Flens Golfklubb både på och utanför banan och kan banan extremt väl. Oavsett om du har högt eller lågt handicap är vår pro beredd att hjälpa dig i allt som rör din golf.
Johan anordnar och ansvarar över nybörjarkurs, medlemsträningar, juniorträningar, Golfskoj och Golfäventyret.
Det går även att boka privatlektion, spellektion på banan eller varför inte företagsgolf eller andra evenemang.
Och glöm inte: Hos Johan kan du träna i Flens enda golfsimulator. Ring och boka tid 0157-100 69 eller gå in på www.jtgdventure.se

Information och kontakt:
Johan Thorell
Sommartid 073-807 81 08 Vintertid 0157-10069 Mail: johan.thorell.golf@gmail.com

Ordförandebrev september 2022

Halva september har passerats. So what? Banan är i högform så missa inte chansen att få en riktigt skön golfrunda innan det är dags för vintergolf. skriver ordförande Torbjörn Jonsson i sitt septemberbrev.

Banan öppen igen

I dag, måndag, är banan öppen igen. Vattnet efter söndagens ihållande regn är nu borta. Men fortfarande kan en del bunkrar vara vattenfyllda. Välkomna ut!