Pro och shop

Behöver du ta en golflektion?
Är det dags att sätta nytt grepp på älsklingsklubborna?
Då ska du vända dig till någon av våra två pro – Johan Thorell och Jim Anderson. Båda har mångårig erfarenhet från arbete på Flens Golfklubb och känner banan extremt väl. Oavsett om du har högt eller lågt handicap är våra pro beredda att hjälpa dig i allt som rör din golf.

Jim i karantän
På grund av pandemin befinner sig Jim för närvarande i Skottland. Så snart reseförbudet upphör kommer Jim till Flen och golfklubben.
Under tiden svarar Johan för all verksamhet som pro. Försäljningen i golfshopen, som Jim normalt svarar för, sköts dock av kanslipersonal.
För mer information och kontakt:
Johan Thorell

Hej golfare!

Innan du bestämmer vilken typ av medlem du ska vara i år så vill vi göra lite reklam för Sörmlandsswingen och berätta om vårt samarbete

Kallelse till årsmöte 2022 för Flens GK

Medlemmarna i Flens Golfklubb kallas härmed till ordinarie årsmöte iSkjortan, Lilla Manschetten, Drottninggatan 24 lördag den 28 januari kl. 11.00 Utöver sedvanliga årsmötesagendan kommer vår

Björkved till salu

Nu har vi återigen huggen björkved till salu. Priset per kubikmeter är 1 000: – eller i 40 liters säck 80: –  styck Den är i