Pro och shop

Behöver du ta en golflektion?
Är det dags att sätta nytt grepp på älsklingsklubborna?
Då ska du vända dig till någon av våra två pro – Johan Thorell och Jim Anderson. Båda har mångårig erfarenhet från arbete på Flens Golfklubb och känner banan extremt väl. Oavsett om du har högt eller lågt handicap är våra pro beredda att hjälpa dig i allt som rör din golf.

Jim i karantän
På grund av pandemin befinner sig Jim för närvarande i Skottland. Så snart reseförbudet upphör kommer Jim till Flen och golfklubben.
Under tiden svarar Johan för all verksamhet som pro. Försäljningen i golfshopen, som Jim normalt svarar för, sköts dock av kanslipersonal.
För mer information och kontakt:
Johan Thorell

Ordförandebrev september 2022

Halva september har passerats. So what? Banan är i högform så missa inte chansen att få en riktigt skön golfrunda innan det är dags för vintergolf. skriver ordförande Torbjörn Jonsson i sitt septemberbrev.