Januari 2017: ”En positiv utveckling”

Efter en fantastisk golfsäsong 2016 ser vi nu med förväntan fram mot golfåret 2017! Med grunden lagd för banans positiva utveckling och våra maskininvesteringar hoppas vi på att väder och vind ska vara gynnsamma för fortsatta förbättringar.

Som vanligt kommer ni att erbjudas en massa aktiviteter och ni hittar alltid senaste nytt på vår hemsida www.flensgk.se och på anslagstavlan i klubbhuset. Jag kommer att skriva mina ordförandebrev någorlunda kontinuerligt och banchefen Andreas håller oss uppdaterade när det gäller banstatusen. Håll även koll på vår sida på Facebook.

Nyhet för i år är att ni kommer att få möjlighet att köpa en bagbricka med klubbens logga. Mer information kommer. Ni har förstås som vanligt även möjlighet att gå med i maskinfonden, köpa dekalen med klubbloggan, hjälpa till med olika sysslor och komma med synpunkter och idéer. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar. För våra fullbetalande medlemmar, det vill säga de som betalar 5 200 kronor i årsavgift samt våra juniorer, erbjuds i år liksom förra året att spela på halv greenfee alla dagar i veckan på våra samarbetsklubbar i ”Sörmlandssvingen” = Jönåker, Kiladalen, Trosa, Stallarholmen, Strängnäs och Grytsberg (f.d. Gnesta).

Om du vill delbetala din årsavgift har du möjlighet att ansöka om MoreGolf-kortet. Med kortet delar du upp betalningen på 6 eller 12 månader. Mer information och blankett för ansökan hittar du på www.moregolf.golf.se . Har du av någon anledning inte möjlighet att använda MoreGolf-kortet och är intresserad av att fördela betalning av dina golfavgifter över året ber vi dig kontakta kansliet för att hitta en lösning.

Några datum att se fram emot:

  • Upptaktsmöte för seniorgolfen blir det lördagen den 18 februari 2016 klockan 10.00 i Skjortans cafeteria, Drottninggatan 24. Seriespel, seniorgolf, frivilliga insatser mm. står på agendan. En dagordning kommer att läggas ut på hemsidan i god tid före mötet.
  • Damernas upptaktsmöte .
  • Första klubbtävlingen blir den

 

Och så hoppas vi på en tidig vår!

Monica Falk

Ordförande