Om Flens Golfklubb

Flens golfklubb bildades 1985 då familjen Bånge på Norrtorp förklarade sig villiga att bygga en golfbana i samarbete med banarkitekten Sune Linde.

De första 9 hålen öppnades sommaren 1989 och 1991 var alla 18 hålen klara.

2010 köpte klubben banan och Flens GK Drift AB bildades.

Ambition och verksamhetsinriktning

Flens GK och Flens GK Drift AB driver och utvecklar en golfanläggning i samklang med den sörmländska naturen. Inom verksamheten finns shop med pro samt restaurang. Vår bana är inte en mästerskapsbana, men vår ambition är att det ska vara en bana som ger alla golfare golfglädje oavsett handicap. Framför allt vill vi att våra medlemmar ska trivas i klubben och att de och våra gäster ska uppleva en välskött och naturskön bana som man gång på gång vill spela och låta sig utmanas av. Här ska man känna sig välkommen och få känslan av att det är ”lite trevligare och lite vänligare” utan att vi därför direkt vill jämföra oss med andra.

För att uppnå vår målsättning är vi beroende av människor som delar vår ambition och som vill vara med och bidra, alla utifrån sina förutsättningar, möjligheter och uppdrag. Vi har att ta hänsyn till faktorer som banans layout och andra förutsättningar som naturen ger oss.

Känslan av att hos oss är det lite trevligare och lite vänligare är något som vi, alla medlemmar och personal är med och skapar.

Vi har inte möjlighet att ha en stor stab av medarbetare. Därför har styrelsen och kommittéerna på ideell basis tagit på sig att både arbeta med övergripande målsättningar och handlingsplaner och att konkret vara en del av verksamheten. Dessutom har många medlemmar, enskilt och i grupp, tagit på sig arbetsuppgifter för att förbättra banan, byggnader och övrigt område som tillhör klubben, kioskverksamheten samt annat som t ex marknadsföring, sponsring, att utveckla och uppdatera vår hemsida och arrangera tävlingar. Att  stödja och ta hand om nybörjare och att hjälpa till att utveckla deras och övriga medlemmars golfspel och att erbjuda aktiviteter för att öka trivseln i klubben är andra viktiga åtaganden från våra medlemmar och anställda och alla är viktiga ambassadörer för vår klubb.  Vi har en hög ambition att våra greenfee-gäster i alla situationer ska känna sig välkomna och väl bemötta.

Vi samverkar och samarbetar med företag och organisationer i närsamhället och regionen och välkomnar nya idéer och initiativ. För att ge våra medlemmar ett mervärde av att vara medlemmar hos oss samverkar vi med andra golfklubbar.

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Fler inlägg

Nyheter

Björkved till salu!

Nu finns det fin björkved till salu, kluven i nov – dec. så ej helt torr.  600kr/ kubik  50kr/ säck 40 L  Hemkörning och avlastning

Nu startar Inomhusträningen igen!

Onsdagen den 12 januari kl. 9-11kör vi igång inomhusträningen igen. Alla är välkomna! Vi tränar balans, styrka och rörlighet med Lena och teknikträning med Johan.

Julkampanj på golfhäftet

Nu kan du köpa golfhäftet direkt av oss här på webben. Du kan välja att hämta ut det i receptionen eller få det hemskickat. Om du

Nu är vår Vintergolfbana öppen!

Nu är vår Vintergolfbana öppen! Första tillfälliga tee ligger nedanför första ordinarie tee, och där står allt vad som gäller nu så vi inte gör