Nybörjarkurs på Flens Golfklubb

Vill du lära dig golfspelet bör du genomgå en nybörjarkurs som är en del av ett grönt kort med målet att få officiellt handicap. Syftet är att du ska lära dig det grundläggande i spelet och hur man uppträder på golfbanan. För att gå en nybörjarkurs krävs inga förkunskaper.
Flens Golfklubb har som mål att ge dig en så bra start som möjligt på din golfresa. Vi erbjuder kurser enligt SGF och PGAs rekommendationer.
Nybörjarkursen är på cirka tio timmar. Kan förekomma intensivkurs vid få anmälda ca 6 timmar. I kursen ingår praktik samt övningsbollar och rangebollar. Vill du låna klubbor under kursen så går det också bra men säg till i god tid. Lunch äter vi tillsammans i restaurangen och var och en betalar för sig själv.
Vi har även fadderverksamheten och återträffar efter avslutad nybörjarkurs.
Nästa kurstillfälle blir i vår 2023. Minst antal deltagare är 3 st för att kursen ska kunna genomföras.

Du kan använda friskvårdsbidrag på nybörjarkursen.
Anmäl dig på mail till  info@flensgolfklubb.se  eller telefon 0157-15770. Ange namn, mailadress och mobilnummer.
Golfpro: Johan Thorell – johan.thorell.golf@gmail.com Utb ansvarig: Anders Bjurevall

Ordförandebrev september 2022

Halva september har passerats. So what? Banan är i högform så missa inte chansen att få en riktigt skön golfrunda innan det är dags för vintergolf. skriver ordförande Torbjörn Jonsson i sitt septemberbrev.