Nybörjarkurs på Flens Golfklubb

Vill du lära dig golfspelet bör du genomgå en nybörjarkurs som är en del av ett grönt kort med målet att få officiellt handicap. Syftet är att du ska lära dig det grundläggande i spelet och hur man uppträder på golfbanan. För att gå en nybörjarkurs krävs inga förkunskaper.
Flens Golfklubb har som mål att ge dig en så bra start som möjligt på din golfresa. Vi erbjuder kurser enligt SGF och PGAs rekommendationer.
Nybörjarkursen är på cirka tio timmar. I kursen ingår praktik samt övningsbollar och rangebollar. Vill du låna klubbor under kursen så går det också bra men säg till i god tid. Lunch äter vi tillsammans i restaurangen och var och en betalar själv.
Vi har även fadderverksamheten och återträffar efter avslutad nybörjarkurs.
Nästa kurstillfälle är 12 juni. Du är välkommen att boka dig nu.

Pris för kursen är 1 500 kronor. Lägger du till 1 100 kronor så ingår också fadderrundor, medlemskap i Flens GK och fritt spel hela 2022. Du kan använda friskvårdsbidrag på nybörjarkursen.
Anmäl dig på mail till  info@flensgolfklubb.se  eller telefon 0157-15770. Ange namn, mailadress och mobilnummer.
Golfpro: Johan Thorell – johan.thorell.golf@gmail.com Utb ansvarig: Anders Bjurevall

Det här inlägget arkiveras söndag 5 juni, 2022 kl. 22:00

Styrelsen informerar

Golfvärdskap, spela mer i fyrboll och kortare rondtider. Det är några nyheter som styrelsen informerar om.

Lokala regler

OMARKERADE PLIKTOMRÅDEN I regelboken under definitionen för pliktområden står följande: * Varje vattensamling på banan (oavsett om tävlingsledningen markerat den eller inte), såsom ett hav,