Nu tar vi nästa steg: Kom med i Maskinfonden

Det är dags göra Flens golfbana till en toppbana. Gå med i "Maskinfonden"!

 

Nu ser vi med förväntan fram emot 2016 års golfsäsong. Med den fina utvecklingen som banan genomgick under 2015 har vi gott hopp inför framtiden.
Vi har i grunden en stabil ekonomi. Men för att få ut absolut bästa effekt av vår bana skulle vi vilja göra investeringar i maskinparken på ett sätt och i den takt som vår ekonomi i dagsläget inte klarar.
Banchef Andreas Manninen och bankommittén har inventerat våra maskiner och det finns en sammanställning över önskvärda investeringar. Vi erbjuder därför våra medlemmar några alternativ för att bidra ekonomiskt till dessa och därmed banans utveckling. Investeringarna kommer att ske enligt en prioriteringslista i den takt ekonomin medger. Fantastiskt om vi kunde få det här att gå i lås!
Maskinfonden-alternativen är:

1. ” Fullbetald femtusing”. Betala en engångssumma på 5 000 kronor. Du får då delta i en exklusiv tävling, erhåller fem biljetter så att du kan bjuda på halv greenfee samt tio polletter till rangen.
2. ”Delbetald femtusing”. Dela upp betalningen med 1 000 kronor per år under fem år (eller snabbare om så önskas). Du får då delta i en exklusiv golftävling. När du har betalat in 5 000 kronor så får du de fem biljetterna och polletterna.
Alternativ 1 och 2 kan betalas i samband med årsavgiften eller separat till samma  konto = bankgiro 702-1983. Kom ihåg att ange namn. Naturligtvis vore det fint om pengarna betalas in i samband med årsavgiften. Vi kan då få en uppfattning om hur mycket vi kan investera och då också beställa maskiner inför banans öppning i vår.
Du kan också stödja klubben genom att köpa vår fina dekal med texten: ”Jag stödjer Flens Golfklubb” för 500 kronor som läggs till på årsavgiften. Dekalen hämtas på kansliet. Kan också köpas direkt på kansliet. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar.
Autogiro
Om du vill delbetala din årsavgift har du möjlighet att ansöka om MoreGolf-kortet. Med kortet delar du upp betalningen på 6 eller 12 månader. Mer information och blankett för ansökan hittar du på www.moregolf.golf.se . Har du av någon anledning inte möjlighet att använda MoreGolf-kortet och är intresserad av att fördela betalning av dina golfavgifter över året så ber vi dig kontakta kansliet för att hitta en lösning.

Dela:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på pinterest
Pinterest
Dela på linkedin
LinkedIn
Fler inlägg

Relaterat

Björkved till salu!

Nu finns det fin björkved till salu, kluven i nov – dec. så ej helt torr.  600kr/ kubik  50kr/ säck 40 L  Hemkörning och avlastning

Nu startar Inomhusträningen igen!

Onsdagen den 12 januari kl. 9-11kör vi igång inomhusträningen igen. Alla är välkomna! Vi tränar balans, styrka och rörlighet med Lena och teknikträning med Johan.

Vinteruppdatering banan!

Hej allesammans! Julledigheten närmar sig i vanlig ordning med snabba steg. Vinterkylan överraskade oss tidigt i år och länge trodde jag den skulle hålla i

Ordförandebrev November

Jodå, det är mycket som händer hos oss på Norrtorp trots att golfsäsongen är över! Först har vi JULMARKNAD lördagen den 27 november kl. 11