Nu ska vår golfbana bli ännu bättre!

Styrelsen har beslutat att leasa en fairwayklippare vilket ger banpersonalen en hett efterlängtad resurs.

Styrelsen har beslutat att leasa en fairwayklippare vilket ger banpersonalen en hett efterlängtad resurs.

Med den nya klipparen kan fairways klippas dubbelt så snabbt och, som vi redan har sett resultat av, med en finish som är rena drömmen!
Sedan gäller det att vi kan behålla och utveckla den höga klass på greener och fairways som greenkeeper Andreas och hans personal trollat fram.
Det finns bara ETT sätt att lyckas – att banpersonalen får jobba med förstklassig utrustning.

Därför har styrelsen tagit ytterligare ett beslut.

Därför har styrelsen tagit ytterligare ett beslut.

Nu drar vi i gång
5 000 kronors-
klubben!

Alla medlemmar inbjuds därför att bli en del av 5 000 kronors-klubben genom att satsa 5 000 kronor till en särskild maskinfond. Maskinfonden ska användas för att finansiera kommande investeringar och service enligt den investeringsplan som Andreas har tagit fram.

Du som går med kommer inte att bli lottlös. Dels ger det oss – och därmed dig själv – ekonomiska muskler att hålla en bana i toppklass. Dels inbjuds du till nästa år att vara med i en exklusiv tävling, du får fem biljetter så att du kan bjuda några gäster på halv greenfee, du får tio polletter till rangen och inte minst ett klubbkort till 5 000 kronors-klubben som är ditt bevis på att du har bidragit.

Vill du vara med? Vill du satsa 5 000 kronor för att få spela på en bana som många andra bara kan drömma om? Då sätter du in pengarna på klubbens bankgiro 702-1983. Men glöm inte att skriva ditt namn också.

Har du några frågor går det bra att kontakta Monica Falk monica.falk@telia.com

Dela:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på pinterest
Pinterest
Dela på linkedin
LinkedIn
Fler inlägg

Relaterat

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.