Ordföranden: ”Nu ska vi 30-årsjubilera!”

Maj 2015.

Våren, eller kanske till och med sommaren, är här och vi är igång igen. Omgivna av grönskande träd, buskar och en bana som blir allt grönare blommar även vi golfare upp. Många glada medlemmar har redan varit ute på banan ett antal gånger och vår tävlingssäsong är i full gång. Och det händer massor med positiva saker.

Kom ihåg – hela säsongen firar vi klubbens 30-årsjubileum! Särskilda aktiviteter är Familjedag den 30 maj, en nostalgiutställning och Golfveckan vecka 28.

* Ett glatt gäng har nu tagit tag i barn- och ungdomssatsningen. Alla som vill hjälpa till är välkomna att ta kontakt med Kenneth Hellstedt, Johan Thorell eller kansliet. Vi startar med familjedag den 30 maj där alla medlemmar är välkomna att delta och där vi bjuder in barn och vuxna till en prova på- och aktivitetsdag –- se hemsidan. Sedan blir det träning för barn och ungdomar med början den 31 maj och den 2 juni. Häng på!

* Som ny golfspelare kan man känna sig lite bortkommen. För att alla ska känna sig välkomna har vi Faddergolf och Kom-igång-golf. Vi kommer också att satsa på att få fler medlemmar. Ta chansen att vara med och ta hand om våra nya medlemmar och ta emot presumtiva medlemmar – unga som gamla. Anmäl ditt intresse till kansliet och välkommen med nya, friska idéer. Och ta med släkt, vänner och bekanta till Norrtorp och övertyga de som ännu inte har upptäckt vilken fantastisk sysselsättning golf är!

* På banan har vår banpersonal hektiska dagar och vi kan redan se positivt resultat. De som arbetar på banan i år är banchefen Andreas med sina banarbetare Christian, Lars, (alla tre kommer närmast från Åda) Magnus och Hagi. Servicegänget under ledning av Göran Edlund jobbar på med allehanda förbättringar. Runt klubbhuset ser vi Micke som är vaktmästare. Och på kansliet som vanligt Marcus, Jukka och Jussi.

* I klubbhuset har Jim packat upp säsongens nyheter och en fullproppad shop väntar nu bara på att vi ska förstå att vi behöver nya klubbor och snygga och praktiska golfkläder med mera. Obs! Kolla priserna! Jim har priser som väl konkurrerar med de stora golfkedjorna. Samtidigt får vi professionella råd om vad som passar just mig eller dig. Nybörjarkurserna har startat och vi ”gamla” golfare är välkomna att boka in lektioner. Till sin hjälp kommer Jim att ha Gustav som har planer på att utbilda sig till PRO.

* Restaurangen är öppen varje dag – ni vet väl att vi är priviligierade som har så hög klass på mat till ett så bra pris! Har man inte tid att äta på plats går det bra att köpa med sig en matlåda.

* Och – köp vår fina dekal med texten ”Jag stöder Flens GK”. Finns att köpas på kansliet och i receptionen för 500 kronor styck och passar utmärkt att klistra på bilrutan. Och det går förstås bra att köpa flera. Pengarna behövs och går oavkortat till banan och att upprusta vår maskinpark.

* Håll koll på vår hemsida www.flensgk.se där händer det mycket nu!

Monica