Nio klubbar i kamp om Kuriren Cup

Flens golfare får i år tävla med ytterligare åtta klubbar i Kuriren Cup. Fram till onsdagen den fjärde maj klockan 17 kan du anmäla ditt lag till start. Anmälan görs i vår egen reception.
Avgiften är 350 kronor per lag, vilket betalas före första start. Varje deltagare får en värdecheck för greenfee på 100 kronor som kan utnyttjas på någon av de deltagande klubbarna under tävlingsperioden.
Första start är 7-8 maj och mer information kring tävlingen kan du få i receptionen.

Följande klubbar deltar: Flen, Torshälla, Eskilstuna, Mälarbaden, Norrby, Fogdö, Strand och Sundbyvik.

Här kan du läsa mer om tävlingsvillkoren.

Styrelsen informerar

Golfvärdskap, spela mer i fyrboll och kortare rondtider. Det är några nyheter som styrelsen informerar om.

Lokala regler

OMARKERADE PLIKTOMRÅDEN I regelboken under definitionen för pliktområden står följande: * Varje vattensamling på banan (oavsett om tävlingsledningen markerat den eller inte), såsom ett hav,