Nio klubbar i kamp om Kuriren Cup

Flens golfare får i år tävla med ytterligare åtta klubbar i Kuriren Cup. Fram till onsdagen den fjärde maj klockan 17 kan du anmäla ditt lag till start. Anmälan görs i vår egen reception.
Avgiften är 350 kronor per lag, vilket betalas före första start. Varje deltagare får en värdecheck för greenfee på 100 kronor som kan utnyttjas på någon av de deltagande klubbarna under tävlingsperioden.
Första start är 7-8 maj och mer information kring tävlingen kan du få i receptionen.

Följande klubbar deltar: Flen, Torshälla, Eskilstuna, Mälarbaden, Norrby, Fogdö, Strand och Sundbyvik.

Här kan du läsa mer om tävlingsvillkoren.

Hej golfare!

Innan du bestämmer vilken typ av medlem du ska vara i år så vill vi göra lite reklam för Sörmlandsswingen och berätta om vårt samarbete

Kallelse till årsmöte 2022 för Flens GK

Medlemmarna i Flens Golfklubb kallas härmed till ordinarie årsmöte iSkjortan, Lilla Manschetten, Drottninggatan 24 lördag den 28 januari kl. 11.00 Utöver sedvanliga årsmötesagendan kommer vår