Nio klubbar i kamp om Kuriren Cup

Flens golfare får i år tävla med ytterligare åtta klubbar i Kuriren Cup. Fram till onsdagen den fjärde maj klockan 17 kan du anmäla ditt lag till start. Anmälan görs i vår egen reception.
Avgiften är 350 kronor per lag, vilket betalas före första start. Varje deltagare får en värdecheck för greenfee på 100 kronor som kan utnyttjas på någon av de deltagande klubbarna under tävlingsperioden.
Första start är 7-8 maj och mer information kring tävlingen kan du få i receptionen.

Följande klubbar deltar: Flen, Torshälla, Eskilstuna, Mälarbaden, Norrby, Fogdö, Strand och Sundbyvik.

Här kan du läsa mer om tävlingsvillkoren.

Ordförandebrev september 2022

Halva september har passerats. So what? Banan är i högform så missa inte chansen att få en riktigt skön golfrunda innan det är dags för vintergolf. skriver ordförande Torbjörn Jonsson i sitt septemberbrev.

Banan öppen igen

I dag, måndag, är banan öppen igen. Vattnet efter söndagens ihållande regn är nu borta. Men fortfarande kan en del bunkrar vara vattenfyllda. Välkomna ut!