Närspelsträning gruppbokning

Vill du bli en bättre golfare? Klart du vill…
På Flens Golfklubb erbjuder vi en närspelsutbildning – fem tillfällen att bli en bättre golfare.

5×1 timmes pass. Du bokar en grupp om minst fyra max åtta deltagare.
Kostnad: 500 kronor/deltagare. Avslutningstävling på banan över nio hål vilket tar cirka två timmar.

Tillfällen och tema
1a tillfället
Tema GUS (grepp, uppställning, bollplacering och sikte) – Teknikkoll
Vi går igenom grunderna och ser över tekniken.

Tema bollträff – Träning av bollträff
Vi tränar på bollträffen från olika lägen runt greenområdet.
Olika klubbval ska provas.

2a tillfället
Tema Känsla – Längdkänsla
Vi tränar på längdkänslan med olika klubbor runt greenområdet.
Var bör du landa bollen?

3e tillfället
Tema Utmaning
Utmaning 1 och 3 bollar
Mer utmanande övningar som ska ge resultat av rätt klubbval och rätt längdkontroll.

4e tillfället
Tema Tävling
Tar utmaningen till nästa nivå där vi tävlar mot varandra från olika stationer.
1 mot 1 och 2 mot 2

5e tillfället
Tema Banan (Hål 10)
Vi tar spelet och lärdomar ut på banan. Vi utmanar varandra från olika platser runt greenen.
Bra att gå i rätt ordningsföljd vid dessa olika tillfällen 1 – 5.

I samråd med pro hittar vi tider för dessa träningstillfällen.

Vanlig medlemsträning
Så här ser ett månadsschema ut. Tider kan ändras vid dåligt väder och andra oförutsedda orsaker. Det kan förekomma kvällstider och då informeras detta på klubbhusets anslagstavla och Facebook. Veckoschema med utsatta tider kommer att finnas i klubbhuset där du skriver upp ditt intresse på anmälningsblanketter.

Kostnad för medlemsträning är 100 kronor/tillfälle. Eller betala tio tillfällen för 800 kronor.

Datum Dag Tid Pass

23 majMåndag13.00-14.00Driver på rangen, uppställning och mer längd
24 majTisdag10.00-11.00Driver på rangen, uppställning och mer längd
30 majMåndag13.00-14.00Puttning med olika stationer, sikte och längdkontroll
31 majTisdag10.00-11.00Puttning med olika stationer, sikte och längdkontroll

Går att anmäla sig till dessa tider via anslagstavlan i klubbhuset, info@flensgk.se eller 0157-15770.

Ordförandebrev september 2022

Halva september har passerats. So what? Banan är i högform så missa inte chansen att få en riktigt skön golfrunda innan det är dags för vintergolf. skriver ordförande Torbjörn Jonsson i sitt septemberbrev.

Banan öppen igen

I dag, måndag, är banan öppen igen. Vattnet efter söndagens ihållande regn är nu borta. Men fortfarande kan en del bunkrar vara vattenfyllda. Välkomna ut!