Medlemskap

Vi känner att trivseln bland både medlemmar och gäster är stor hos oss och vi hoppas och tror att det beror på en både vänlig och trevlig atmosfär här på klubben; en atmosfär som nog är lite utöver det vanliga.

Vi har medlemsalternativ både för dig som spelar mycket och dig som spelar lite, för dig som bor i närheten och för dig som kanske har ett sommarställe i Sörmland. Ring oss så berättar vi mer.

I tabellen hittar du våra medlemsavgifter. Notera att vissa kategorier kräver spelrätt, som klubben säljer för 1000 SEK. Det finns även spelrätter att hitta på vår spelrättsmarknad.

Ansökningsblankett

KategoriÅrsavgift, SEK
Medlem, 26 år och äldre (1)5300
Medlem, 22-25 år2700
 Junior, 18-21 år1500
Junior, t.o.m. 17 år500
Golfäventyrsmedlem300
Andraklubbsmedlem (1, 2)3900
Sällanspelare (1, 3)1900
Medlem efter nybörjarkurs1100
Förstaårsmedlem3900
Greenfeemedlem inkl. 2 greenfees1295
Greenfeemedlem595
Passiv medlem300

Noter:

1. Spelrätt krävs
  2. Kräver fullvärdigt medlemskap i annan golfklubb
  3. Fyra hel- eller åtta halvgreenfee ingår

Årsavgiftsförsäkring

Klubben har en årsavgiftsförsäkring som täcker återbetalning av årsavgifter vid plötsliga eller oförutsedda händelser. Försäkringen täcker inte saker som var kända vid betalningstillfället. Betalda avgifter återbetalas ej av klubben i något fall utanför det som täcks av försäkringen, vilket är i linje med övriga klubbar inom Golfsverige. Kontakta kansliet för hjälp med försäkringsförfarandet.

Björkved till salu!

Nu finns det fin björkved till salu, kluven i nov – dec. så ej helt torr.  600kr/ kubik  50kr/ säck 40 L  Hemkörning och avlastning

Nu startar Inomhusträningen igen!

Onsdagen den 12 januari kl. 9-11kör vi igång inomhusträningen igen. Alla är välkomna! Vi tränar balans, styrka och rörlighet med Lena och teknikträning med Johan.

Julkampanj på golfhäftet

Nu kan du köpa golfhäftet direkt av oss här på webben. Du kan välja att hämta ut det i receptionen eller få det hemskickat. Om du

Nu är vår Vintergolfbana öppen!

Nu är vår Vintergolfbana öppen! Första tillfälliga tee ligger nedanför första ordinarie tee, och där står allt vad som gäller nu så vi inte gör