Medlemskap

Vi känner att trivseln bland både medlemmar och gäster är stor hos oss och vi hoppas och tror att det beror på en både vänlig och trevlig atmosfär här på klubben; en atmosfär som nog är lite utöver det vanliga.
Vi har medlemsalternativ både för dig som spelar mycket och dig som spelar lite, för dig som bor i närheten och för dig som kanske har ett sommarställe i Sörmland. Ring oss så berättar vi mer.

Köpa spelrätt?

I tabellen hittar du våra medlemsavgifter. Notera att vissa kategorier kräver spelrätt, som klubben säljer för 1 000 kronor. Det finns även spelrätter att hitta på vår spelrättsmarknad.

Ansökningsblankett

KategoriÅrsavgift, kronor
Medlem, 26 år och äldre (1)5 600
Medlem, 22-25 år2 500
 Junior, 18-21 år1 300
Junior, t.o.m. 17 år 500
Golfäventyrsmedlem 300
Andraklubbsmedlem (1, 2)4 400
Sällanspelare (1, 3)1 980
Förstaårsmedlem3 900
Greenfeemedlem inkl. 2 greenfees1 335
Greenfeemedlem 595
Passiv medlem 300

Noter:

1. Spelrätt krävs
  2. Kräver fullvärdigt medlemskap i annan golfklubb
  3. Fyra hel- eller åtta halvgreenfee ingår

Årsavgiftsförsäkring

Klubben har en årsavgiftsförsäkring som täcker återbetalning av årsavgifter vid plötsliga eller oförutsedda händelser. Försäkringen täcker inte saker som var kända vid betalningstillfället. Betalda avgifter återbetalas ej av klubben i något fall utanför det som täcks av försäkringen, vilket är i linje med övriga klubbar inom Golfsverige. Kontakta kansliet för hjälp med försäkringsförfarandet.

Julmarknad

Lördag den 26 november mellan klockan 11 och 14 är ni hjärtligt välkomna på golfklubbens julmarknad. Vi hoppas ni vill komma och titta till oss

Stängd range

Nu är hösten här på riktigt och vatten temperaturen har sjunkit och då gör även våra rangebollarna det. Så nu håvar vi upp de sista