Medlemskap

Vi känner att trivseln bland både medlemmar och gäster är stor hos oss och vi hoppas och tror att det beror på en både vänlig och trevlig atmosfär här på klubben; en atmosfär som nog är lite utöver det vanliga.

Vi har medlemsalternativ både för dig som spelar mycket och dig som spelar lite, för dig som bor i närheten och för dig som kanske har ett sommarställe i Sörmland. Ring oss så berättar vi mer.

KÖPA SPELRÄTT?
I tabellen hittar du våra medlemsavgifter. Notera att vissa kategorier kräver spelrätt, som klubben säljer för 1000 SEK. Det finns även spelrätter att hitta på vår spelrättsmarknad.

Ansökningsblankett

KategoriÅrsavgift, SEK
Medlem, 26 år och äldre (1)5 600
Medlem, 22-25 år2 500
 Junior, 18-21 år1 300
Junior, t.o.m. 17 år 500
Golfäventyrsmedlem 300
Andraklubbsmedlem (1, 2)4 400
Sällanspelare (1, 3)1 980
Förstaårsmedlem3 900
Greenfeemedlem inkl. 2 greenfees1 335
Greenfeemedlem 595
Passiv medlem 300

Noter:

1. Spelrätt krävs
  2. Kräver fullvärdigt medlemskap i annan golfklubb
  3. Fyra hel- eller åtta halvgreenfee ingår

Årsavgiftsförsäkring

Klubben har en årsavgiftsförsäkring som täcker återbetalning av årsavgifter vid plötsliga eller oförutsedda händelser. Försäkringen täcker inte saker som var kända vid betalningstillfället. Betalda avgifter återbetalas ej av klubben i något fall utanför det som täcks av försäkringen, vilket är i linje med övriga klubbar inom Golfsverige. Kontakta kansliet för hjälp med försäkringsförfarandet.

Skingame

Flen Skins Game på Discovery

Nu finns ett sammandrag från tävlingen på Discovery+. Programmet är nära en timme långt och kan ses om du har ett abonnemang på Discovery+.

Ordförandebrev juli 2022

Hej alla glada golfare, ja ni andra också givetvis. Nu har värmen slagit klorna i oss och vår golfbana.  Tidigare regn och nu värme har

Banchefen förklarar…

Hej allesammans! Här kommer en sammanställning svar på frågor som jag förstått dykt upp från medlemmar och styrelse. Det första jag gärna vill klargöra är

Blandved från trädfällning runt banan

Blandved till salu

Passa på – det finns blandved till salu. Bra pris och hemkörning om du saknar egen kärra.