Marknadskommittén

Kommitténs ansvarsområde är  utveckling och förvaltning av  klubbens hemsida, extern information och marknadsföring genom hemsida, sociala medier, tidningar, reklambroschyrer, visit Sörmland. MAK svarar för information till sponsorer, företag, myndigheter och skolor och att hitta  möjligheter till att utökat samarbetet med sponsorer och därmed till intäkter för klubben.

MAK deltar i  Företagsmässan i GB-Hallen som infaller vartannat år. Här och i andra fora framhålls också hälsoaspekten av golfspel. MAK ingår i och samarbetar aktivt med företagsnätverket Forum Flen och med besöksnäringen i kommunen.

Därtill arrangerar kommittén events som sponsorgolfen, företagsgolf och senast Golfens Dag.

Ledamöter

Ordförande:
Maria Sturén – maria.sturen@gmail.com

Ledamöter:
Monica Falk – monica.falk@telia.com
Annki Johansson – annki@flensgk.se
Johan Thorell – johan.thorell.golf@gmail.com
Ingegerd Branting (sponsoransvarig) – positiv45@yahoo.se
Gösta Elmquist (ansvarig hemsidan) – gosta.elmquist@gmail.com

Våra företagspartners

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.

Damgolfen startar 25-26 april

På söndag den 25/4 och måndag den 26/4 startar damgolfen. Vi kommer att ha möjlighet att väljaom vi vill spela söndag eller måndag på grund

Ordförandebrev april 2021

Nu har vi hela säsongen framför oss och det känns väldigt bra! Men smolk i bägaren är det förstås med den envisa pandemin som fortfarande