Marknadssektionen

Sektionens ansvarsområde är extern information och marknadsföring genom hemsida, sociala medier, tidningar, reklambroschyrer, visit Sörmland. MAS svarar för information till sponsorer, företag, myndigheter och skolor och att hitta  möjligheter till att utökat samarbetet med sponsorer och därmed till intäkter för klubben.

MAS deltar i bland annat mässor då också hälsoaspekten av golfspel ska framhållas. MAS samarbetar aktivt med företag och med besöksnäringen i kommunen.

Därtill arrangerar kommittén events som sponsorgolf och företagsgolf.

Ledamöter

Ordförande:
Maria Sturén – maria.sturen@gmail.com

Ledamöter:
Monica Falk – monica.falk@telia.com
Ingegerd Banting (sponsoransvarig) – positiv45@yahoo.se
Vidar Norén – vidar@parett.se
Mia Dahlqvist – mia@flensgk.se

Våra företagspartners

Ordförandebrev september 2022

Halva september har passerats. So what? Banan är i högform så missa inte chansen att få en riktigt skön golfrunda innan det är dags för vintergolf. skriver ordförande Torbjörn Jonsson i sitt septemberbrev.

Gå med nu!

Passa på! Nu har du som tänker bli medlem i Flens GK en förmånlig möjlighet att göra en bra affär.