Marknadskommittén

Kommitténs ansvarsområde är  utveckling och förvaltning av  klubbens hemsida, extern information och marknadsföring genom hemsida, sociala medier, tidningar, reklambroschyrer, visit Sörmland. MAK svarar för information till sponsorer, företag, myndigheter och skolor och att hitta  möjligheter till att utökat samarbetet med sponsorer och därmed till intäkter för klubben.

MAK deltar i  Företagsmässan i GB-Hallen som infaller vartannat år. Här och i andra fora framhålls också hälsoaspekten av golfspel. MAK ingår i och samarbetar aktivt med företagsnätverket Forum Flen och med besöksnäringen i kommunen.

Därtill arrangerar kommittén events som sponsorgolfen, företagsgolf och senast Golfens Dag.

Ledamöter

Ordförande:
Maria Sturén – maria.sturen@gmail.com

Ledamöter:
Monica Falk – monica.falk@telia.com
Annki Johansson – annki@flensgk.se
Johan Thorell – johan.thorell.golf@gmail.com
Ingegerd Branting (sponsoransvarig) – positiv45@yahoo.se
Gösta Elmquist (ansvarig hemsidan) – gosta.elmquist@gmail.com

Våra företagspartners

Vintergolfspel för alla Seniorer!

Hej alla seniorgolfare! Nu har vi en möjlighet att förlänga golfsäsongen genom vinterspel inomhus. Det låter väl bra, eller hur? Det är vår pro, Johan