Marknadssektionen

Sektionens ansvarsområde är extern information och marknadsföring genom hemsida, sociala medier, tidningar, reklambroschyrer, visit Sörmland. MAS svarar för information till sponsorer, företag, myndigheter och skolor och att hitta  möjligheter till att utökat samarbetet med sponsorer och därmed till intäkter för klubben.

MAS deltar i bland annat mässor då också hälsoaspekten av golfspel ska framhållas. MAS samarbetar aktivt med företag och med besöksnäringen i kommunen.

Därtill arrangerar kommittén events som sponsorgolf och företagsgolf.

Ledamöter

Ordförande:
Maria Sturén – maria.sturen@gmail.com

Ledamöter:
Monica Falk – monica.falk@telia.com
Ingegerd Banting (sponsoransvarig) – positiv45@yahoo.se
Vidar Norén – vidar@parett.se
Mia Dahlqvist – mia@flensgk.se

Sektionsansvarig är Maria Sturén, maria.sturen@gmail.com

Skingame

Flen Skins Game på Discovery

Nu finns ett sammandrag från tävlingen på Discovery+. Programmet är nära en timme långt och kan ses om du har ett abonnemang på Discovery+.

Ordförandebrev juli 2022

Hej alla glada golfare, ja ni andra också givetvis. Nu har värmen slagit klorna i oss och vår golfbana.  Tidigare regn och nu värme har

Banchefen förklarar…

Hej allesammans! Här kommer en sammanställning svar på frågor som jag förstått dykt upp från medlemmar och styrelse. Det första jag gärna vill klargöra är

Blandved från trädfällning runt banan

Blandved till salu

Passa på – det finns blandved till salu. Bra pris och hemkörning om du saknar egen kärra.