Lysande familjedag på klubben

Det kryllade av barn, golfklubborna rasslade och de varma korvarna slank ner som på löpande band medan ponniens hovar klapprade över grusplanen.

Så såg det ut när Flens GK höll sin familjedag. Allt regn, alla moln och alla kalla låga temperaturer gjorde uppehåll medan firandet genomfördes. Golfleken har blivit populär och familjedagen är nu en tradition som lockar ”hela stans” ungar till Norrtorp.
–Vilken härlig familjefest det blev, säger klubbens ordförande, Monica Falk. Alla, stora som små, strålade ikapp med solen. Nu hoppas vi att flera blev taggade och vill börja spela golf hos oss.

Här är en liten bildkavalkad över vad som hände när barnen tog över.

syskonrangemor_son_kampponnieridningkorvfestPonnie

Julmarknad

Lördag den 26 november mellan klockan 11 och 14 är ni hjärtligt välkomna på golfklubbens julmarknad. Vi hoppas ni vill komma och titta till oss

Stängd range