Lysande familjedag på klubben

Det kryllade av barn, golfklubborna rasslade och de varma korvarna slank ner som på löpande band medan ponniens hovar klapprade över grusplanen.

Så såg det ut när Flens GK höll sin familjedag. Allt regn, alla moln och alla kalla låga temperaturer gjorde uppehåll medan firandet genomfördes. Golfleken har blivit populär och familjedagen är nu en tradition som lockar ”hela stans” ungar till Norrtorp.
–Vilken härlig familjefest det blev, säger klubbens ordförande, Monica Falk. Alla, stora som små, strålade ikapp med solen. Nu hoppas vi att flera blev taggade och vill börja spela golf hos oss.

Här är en liten bildkavalkad över vad som hände när barnen tog över.

syskonrangemor_son_kampponnieridningkorvfestPonnie

Skingame

Skingame blev succé

–En underbart härlig tävling!
Torbjörn Jonsson, ordförande i Flens GK, öser beröm över Flen Skingame. Trots åska och regn genomfördes den första proffstävlingen på Norrtorp perfekt.

Ordförandebrev juli 2022

Hej alla glada golfare, ja ni andra också givetvis. Nu har värmen slagit klorna i oss och vår golfbana.  Tidigare regn och nu värme har