Lysande familjedag på klubben

Det blev en strålande dag när Flens GK genomförde sin familjedag.

Det kryllade av barn, golfklubborna rasslade och de varma korvarna slank ner som på löpande band medan ponniens hovar klapprade över grusplanen.

Så såg det ut när Flens GK höll sin familjedag. Allt regn, alla moln och alla kalla låga temperaturer gjorde uppehåll medan firandet genomfördes. Golfleken har blivit populär och familjedagen är nu en tradition som lockar ”hela stans” ungar till Norrtorp.
–Vilken härlig familjefest det blev, säger klubbens ordförande, Monica Falk. Alla, stora som små, strålade ikapp med solen. Nu hoppas vi att flera blev taggade och vill börja spela golf hos oss.

Här är en liten bildkavalkad över vad som hände när barnen tog över.

syskonrangemor_son_kampponnieridningkorvfestPonnie

Björkved till salu!

Nu finns det fin björkved till salu, kluven i nov – dec. så ej helt torr.  600kr/ kubik  50kr/ säck 40 L  Hemkörning och avlastning

Nu startar Inomhusträningen igen!

Onsdagen den 12 januari kl. 9-11kör vi igång inomhusträningen igen. Alla är välkomna! Vi tränar balans, styrka och rörlighet med Lena och teknikträning med Johan.

Vinteruppdatering banan!

Hej allesammans! Julledigheten närmar sig i vanlig ordning med snabba steg. Vinterkylan överraskade oss tidigt i år och länge trodde jag den skulle hålla i

Ordförandebrev November

Jodå, det är mycket som händer hos oss på Norrtorp trots att golfsäsongen är över! Först har vi JULMARKNAD lördagen den 27 november kl. 11