Lysande familjedag på klubben

Det blev en strålande dag när Flens GK genomförde sin familjedag.

Det kryllade av barn, golfklubborna rasslade och de varma korvarna slank ner som på löpande band medan ponniens hovar klapprade över grusplanen.

Så såg det ut när Flens GK höll sin familjedag. Allt regn, alla moln och alla kalla låga temperaturer gjorde uppehåll medan firandet genomfördes. Golfleken har blivit populär och familjedagen är nu en tradition som lockar “hela stans” ungar till Norrtorp.
–Vilken härlig familjefest det blev, säger klubbens ordförande, Monica Falk. Alla, stora som små, strålade ikapp med solen. Nu hoppas vi att flera blev taggade och vill börja spela golf hos oss.

Här är en liten bildkavalkad över vad som hände när barnen tog över.

syskonrangemor_son_kampponnieridningkorvfestPonnie

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.