Nyheter och Information från Ungdomssektionen

Vi på Flens GK satsar stort för att barn och ungdomar ska få möjlighet att upptäcka glädjen med golf. Alla barn är välkomna till Golfskoj som vi har för barn mellan sju och tolv år och Golfäventyret för barn mellan fem och tio år.

Vi erbjuder även juniorträning för ungdomar mellan 12 och 21 år och sommarläger för våra ungdomar med massa skoj.

Vi samarbetar även med Sörmlandsidrotten, Flens kommun och andra idrottsföreningar för att motivera barn och unga att motionera och hitta sin idrott.

Sektionsansvarig är Anders Bjurevall.

Junior- och ungdomssektionen tar hand om klubbens juniorer.
Mer om ungdomssektionen

Gästnyheter

Grattis vinnare!

Grattis! Det säger vi till Harry och Ann som vann priser i Flens GKs tävlingar på årets Bygga, Bo-mässa i Flen.

Johan Thorell

Sommarläger på Flens Golfklubb

Veckorna 24, 26 och 31 är det sommarläger för barn och ungdomar som vill spela golf och träffa gamla och nya kompisar. Johan Thorell, som är klubbens pro är ansvarig och ledare.

Johan Thorell

Barn och Ungdom – tider och kostnader

JUNIORTRÄNING MÅNDAGAR 19.00-21.00  GOLFSKOJ FÖR BARN MÅNDAGAR 17.00-18.30 Juniorträningen riktar sig till ungdomar som är 15 år och äldre.Golfskoj är för 7-15-åringar. Här kan föräldrar

Barn- och juniorverksamheten