Tävling

Nyheter och Information från Tävlingskommittén

Kommittén består av tävlingsledare och representanter från de flesta kommittéer och ansvarar för lokala regler och sköter de interna tävlingar som spelas på klubben.

Den skriver även tävlingsreglerna som uppdateras och godkänns av styrelsen varje år.

Tävlingskalender

Tävlingskalender för säsongen 2021 för Flens Golfklubb. Datum Tävling  Tävlingsform  Sponsor  Maj Alla våra tävlingar i Maj blev inställda p g a Corona – tävlingsförbud.

William vann Sponsorgolfen!

Vi tackar våra sponsorer för en riktigt trevlig eftermiddag på vår fina bana i strålande sensommarväder. Innan vi startade våra härliga rundor njöt vi av

Resultatet av Skobes

I dag var det Skobes Bil som sponsrade vår tävling. Vi hade tur med bra väder och bra spel. Eftersom vi är i coronatider så