Nyheter och Information från Seniorsektionen

Seniorsektionen tar hand om klubbens seniorer, damer och herrar 50+. Vi vill höja trivseln inom klubben genom olika aktiviteter. Vi seniorgolfar på onsdag varje vecka och alla seniorer är välkomna oavsett hcp. Vi deltar även i matchspel med lag i olika serier i Sörmland och Mellansverige.

Vi uppmuntrar till frivilliga insatser inom klubben för ökad klubbkänsla och samhörighet.

Seniorsektionen består av Bengt Anderson (sektionsansvarig), Vidar Norén, Göran Eriksson, Boo Finnman och Kennet Hellstedt. Damrepresentant Bibi Andersson.

Betala avgifter till seniorsektionen med swish till 123 – 342 44 70

Bengt Andersson
Gösta Elmquist

Närmast hål på ALLA korthål!

Överraskningarna fortsätter fylla årets seniorcup. Nu har en och samma spelare prickat in närmast hål på samtliga tre korthål. I samma tävlingsomgång! Det har aldrig

Var med i H60 Seriespel

Är du sugen på att vara med i seriespel H 60? Vi spelar i division 1, Sörmland, och möter Katrineholm, Gripsholm, Trosa, Vibynäs, Jönåker, Viksberg

Bengt Andersson

Flera nyheter för seniorerna

Seniorgolf med tre handicapklasser, justerad anmälningsavgift och vädjan om ännu mer frivilliginsatser. Det är några nyheter som klubbens seniorer får i år.

Tävlingsledare 2022

I år har vi tolv ordinarie tävlingsledare för seniorgolfen. Dessutom ett par reserver.
Här kan du se vecka för vecka vilka som har ansvaret.