Senior

Nyheter och Information från Seniorsektionen

Seniorsektionen tar hand om klubbens seniorer, damer och herrar 50+. Vi vill höja trivseln inom klubben genom olika aktiviteter. Vi seniorgolfar på onsdag varje vecka och alla seniorer är välkomna oavsett hcp. Vi deltar även i matchspel med lag i olika serier i Sörmland och Mellansverige.

Vi uppmuntrar till frivilliga insatser inom klubben för ökad klubbkänsla och samhörighet.

Seniorsektionen består av Bengt Anderson (sektionsansvarig), Vidar Norén, Göran Eriksson, Boo Finnman och Kennet Hellstedt. Damrepresentant Bibi Andersson.

Betala avgifter till seniorsektionen med swish till 123 – 342 44 70

Var med i H60 Seriespel

Är du sugen på att vara med i seriespel H 60?Vi spelar i division 1, Sörmland, och möter Katrineholm, Gripsholm, Trosa, Vibynäs, Jönåker, Viksberg och

Senior
Bengt Andersson

Flera nyheter för seniorerna

Seniorgolf med tre handicapklasser, justerad anmälningsavgift och vädjan om ännu mer frivilliginsatser. Det är några nyheter som klubbens seniorer får i år.

Tävlingsledare 2022

Grupp 1: 27/4, 25/5*, 22/6, 20/7, 17/8, 14/9Bengt AnderssonBibbi AnderssonStig Karlsson Grupp 2: 4/5, 1/6, 29/6*, 27/7*, 24/8, 21/9*Gunilla HedbergTom-Erik Hedberg Ulf Wagneryd Grupp 3: