Senior

Nyheter och Information från Seniorkommittén

Seniorkommittén tar hand om klubbens seniorer, damer och herrar 50+. Vi vill höja trivseln inom klubben genom olika aktiviteter. Vi seniorgolfar på onsdag varje vecka och alla seniorer är välkomna oavsett hcp. Vi deltar även i matchspel med lag i olika serier i Sörmland och Mellansverige.

Vi uppmuntrar till frivilliga insatser inom klubben för ökad klubbkänsla och samhörighet.

Vi välkomnar alla seniorer i klubben att komma med i gemenskapen!

Seniorkommittén består av Bengt Anderson, Vidar Norén, Göran Eriksson, Boo Finnman och Kennet Hellstedt. Damrepresentant Bibi Andersson.

Betala avgifter till Seniorkommittén med swish till 123 – 342 44 70

Annki Johansson

Segraren i Seniorgolfens A-klass och pristagarna i Handelsbanken Cup!

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————— Årets upplaga av Handelsbanken Cup hade ett omfatta stort startfält och präglats av många jämna matcher. Till slut stod Agneta Wagneryd som segrare efter

Läs Vidare »

Seniorgolf-avslutning

SENIORGOLFAVSLUTNINGSTÄVLING – SCRAMBLE – 7 OKTOBER Vi avslutar årets Seniorgolf den 7 oktober med att spela en3-manna scramble. Anmälan görs som vanligt på golf.sesenast torsdag