Nyheter och Information

Välkommen. Här hittar du senaste nytt för våra medlemmar. I menyn längst upp på sidan ser du underrubrikerna  och till höger hittar du länkar till våra andra kanaler, som Facebook och Instagram.

Stöd klubben - Köp Golfhäftet hos oss
Stöd klubben - Köp golfhäftet här
Gästnyheter

Proffstävling till Flen

I juli arrangerar Flens GK en tv-sänd proffstävling. Flera av de bästa svenska golfproffsen deltar och spelar om en prissumma på totalt 105 000 kronor.

Gästnyheter

Grattis vinnare!

Grattis! Det säger vi till Harry och Ann som vann priser i Flens GKs tävlingar på årets Bygga, Bo-mässa i Flen.

Agneta Wagneryd

Damernas seriespel

Snart inleds damernas seriespel. Ta chansen att få spela matchspel både på vår egen hemmabana och på andra sörmländska banor.

Björkved till salu

Det finns fin björkved till salu – ett resultat av servicegruppens arbete längs banan. Veden är kluven i november-december. Pris: 600 kronor/kubik eller 50 kronor/säck (40